22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Scurte stiri

Unguroaicele – cele mai „artagoase“ femei


In lupta pentru obtinerea unor drepturi egale cu barbatii, reprezentantele sexului frumos uita uneori sa mai fie „doamne“ si mai nou au tendinta sa ridice mâna destul de des. Dupa cum informeaza Krone.at, un studiu scotian a scos la iveala faptul ca unguroaicele sunt cele mai „bataioase“ femei. O echipa de cercetatori de la Universitatea din Edinburgh a verificat cât de des au loc altercatii intre eleve in scolile din 35 de tari dezvoltate. Rezultatele au fost mai mult decât clare. Aproape o treime dintre unguroaicele cu vârste cuprinse intre 11 si 15 ani s-au luat cel putin o data la bataie cu vreo colega, in anul care a trecut. In mod surprinzator, comparativ cu colegii lor de sex masculin, care nu prea sar la bataie, britanicele par a fi ceva mai artagoase, ele ocupând locul cinci in clasament. Cele mai pacifiste sunt adolescentele din Germania, Macedonia si Finlanda, care nu prea au obiceiul sa recurga la violenta fizica.


A furat pantofi numai pentru piciorul drept


Politistii din orasul german Mannheim sunt pe urmele unui hot de pantofi, cu preferinte inedite. Dupa cum informeaza Germany Live, un necunoscut a intrat intr-un magazin din centrul orasului si a furat sase pantofi sport, toti pentru piciorul drept. Politistii nu au aflat inca motivul pentru care individul a furat un singur pantof din pereche. „Poate a crezut ca printre pantofii expusi se afla si vreunul stâng“, a spus un purtator de cuvânt al politiei. Un angajat al magazinului a povestit ca a vazut la o trecere de pietoni un barbat care purta doi pantofi pentru piciorul drept.


A ramas cu limba lipita de un stâlp de iluminat


Un adolescent din Germania nu a luat in seama temperaturile scazute din Germania si a incercat sa linga un stâlp metalic de iluminat. Desi la prima vedere ar putea parea o secventa de comedie, acest episod s-a intâmplat in realitate, protagonistul fiind un baietel de zece ani, care s-a pomenit cu limba lipita de stâlp, dupa ce a dorit sa linga stratul de chiciura de pe felinar. Medicii sositi la fata locului au incercat sa ii desprinda limba inghetata turnând apa calduta. In momentul in care copilul a dorit sa guste chiciura, afara era o temperatura de -18 grade Celsius. In urma acestei experiente dureroase, baietelul s-a ales cu o spaima de toata frumusetea si o usoara rana la buze.


Shakira nu isi mai poate face cumparaturile in pijama


Frumoasa solista columbiana Shakira nu este intotdeauna multumita de atentia excesiva care i se acorda gratie statutului sau de vedeta. „In tara mea natala, Columbia, nu mai pot sa merg in pijama sa imi fac cumparaturile de la magazin“, s-a plâns vedeta in timpul unui interviu acordat cotidianului britanic The Mirror, cu ocazia ceremoniei de decernare a premiilor NRJ Awards, care a avut loc la Cannes la sfârsitul saptamânii trecute. „Exista mult prea multi oameni care ma recunosc si mie imi place sa fiu discreta. Nu m-as mai intoarce niciodata acasa“, a spus Shakira. La ceremonia de decernare a premiilor acordate de reteaua de radio europeana NRJ, hitul solistei, „La Tortura“, a fost desemnat cea mai buna melodie internationala.


Kelly Brooks regreta ca a devenit fotomodel topless


Kelly Brooks regreta faptul ca a devenit fotomodel topless, marturisind ca a luat aceasta decizie numai pentru a avea succes in actorie. Potrivit site-ului Yahoo!News, frumoasa artista, care este logodita cu Billy Zane, a incercat in zadar sa devina actrita in adolescenta, fiind nevoita sa se indrepte catre o cariera in lumea modei. „Mi-am dorit sa ajung pe platourile hollywoodiene imediat dupa incheierea studiilor. Dar dorinta mea nu a fost implinita. Cu toate acestea, nu am renuntat. Am devenit fotomodel topless, sperând ca poate asa voi ajunge sa joc in filme. In prezent, am regrete“, a declarat actrita pentru Saturday Times.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU