11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalRomân mort intr-un accident in Italia

Român mort intr-un accident in Italia

Un autocar ce transporta un grup de cetateni români s-a izbit ieri de parapetul de beton de la iesirea de pe autostrada A 21, in apropiere de Piacenza, Italia, o persoana pierzându-si viata, iar alte 24 fiind ranite.


Potrivit presei italiene, victima s-ar numi Ilie Tomaroga, de 50 de ani. Unul dintre raniti se afla in stare grava, medicii de la spitalul din Parma, unde a fost internat, fiind rezervati in privinta sanselor sale de supravietuire.


Ceilalti sunt in afara oricarui pericol, cinci fiind internati la Spitalul din Fiorenzuola, sapte la Castel San Giovanni si alti opt la Piacenza.Toti pasagerii autocarului erau cetateni români care plecasera din Spania spre România. Accidentul a avut loc in jurul orei locale 13.30 (14.30 – ora României).


Autovehiculul rula cu 110 km/h in momentul producerii impactului. Cauzele accidentului nu au fost stabilite, insa politistii spun ca este posibil ca soferul sa fi adormit la volan si sa fi pierdut controlul directiei.


Autocarul apartine unei firme din Bistrita si plecase vineri din Madrid cu destinatia România.


Reprezentantii firmei de transport international careia ii apartine autocarul au confirmat producerea accidentului, fara a da insa detalii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS