16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDiferente la consumul de apa rece

Diferente la consumul de apa rece

Reprezentantii Asociatiei de Proprietari nr. 2 „Nicolae Titulescu“ se confrunta cu o serie de nemultumiri ale proprietarilor care vin sa reclame faptul ca apar o serie de diferente intre consumul inregistrat de apometrele din apartamente si cel de la scara blocului.


„Uneori apar diferente destul de mari intre suma citirilor apometrelor din apartamente si consumul inregistrat de apometrul montat pe conducta principala la intrarea in bloc. Am avut si diferente de o suta de metri cubi. Cantitatea este impartita in mod egal la numarul de persoane din asociatie. Din pacate, mai sunt persoane care nu inteleg ca apometrul de la scara este unul mult mai performant care inregistreaza absolut tot ce trece prin el. Apometrele din apartament, din contra, pot fi pacalite daca apa este lasata sa curga in fir subtire sau daca se folosesc alte metode de dereglare a functionarii lor“, a spus Felix Ciobanu, presedintele Asociatiei de Proprietari nr. 2 „Nicolae Titulescu“.


Presedintele mai spune ca a mers in control prin apartamente, dar ca nu a gasit nici o neregula. Cu toate acestea, diferente apar in continuare. „Au existat cazuri in care oamenii au platit mai mult decât plateau la pausal“, a precizat Ciobanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII