16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalCopil de sapte ani batut de mama

Copil de sapte ani batut de mama

Un copil de sapte ani a fost gasit batut joi intr-o piata din Drobeta Turnu Severin de un echipaj al Politiei Comunitare. Minorul prezenta semne de maltratare si degeraturi ale membrelor, motiv pentru care a fost dus la Spitalul Judetean, unde a fost internat la Sectia de pediatrie.


Alexandru S., de sapte ani, a declarat politistilor ca locuieste la cantonul Valea Alba, din satul Erghevita, si a fost trimis de parinti la cersit. Copilul a mai declarat printre lacrimi ca, daca nu reuseste sa adune pâna seara 500 de mii de lei, acasa il asteapta o bataie sora cu moartea, pe care i-o aplica mama sa de fiecare data când banii adusi nu sunt de ajuns.


Medicii de la spital au ramas inmarmuriti de urmele cauzate de un corp dur pe spatele micutului si l-au internat de urgenta. „Copilul prezenta urme de violenta pe spate si pe mâini, fapt pentru care a fost internat la Sectia de pediatrie, unde va ramâne sub control mai multe zile“, a declarat doctorul Cristian Jianu.


Mama copilului nu neaga faptul ca l-a batut pe fiul ei, dar spune ca este pentru prima data. „Da, este adevarat, eu l-am batut cu nuiaua pe spate pentru ca face prostii. Nu mi-am dat seama ca il voi lovi atât de rau“, a declarat senina mama copilului batut. Rudele micutului nu recunosc ca il trimiteau pe Alexandru la cersit, dar mama acestuia sustine ca mai venea acasa cu 50-60 de mii de lei, pe care copilul spunea ca i-a câstigat la risca. „Aducea bani acasa, dar nu multi. Eu nu stiu daca cersea, mie imi spunea ca i-a câstigat la risca“, a mai spus mama baiatului. In consecinta, copilul ar putea ajunge la un centru de plasament, iar mama acestuia ar putea sa fie decazuta din drepturile parintesti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII