27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCabinet de cercetare de 220 de milioane

Cabinet de cercetare de 220 de milioane

Scoala cu clasele I-VIII din Pielesti are incepând din acest an un cabinet modern de cercetare si dezvoltare a invatamântului din mediul rural. Potrivit directorului unitatii de invatamânt, profesor Vasile Gheorghe, cabinetul a fost realizat printr-un proiect de dezvoltare a invatamântului din mediul rural, proiect finantat de Banca Mondiala si de Guvernul României.


„Investitia totala a cabinetului de cercetare este de aproximativ 220 de milioane. O parte din bani au fost folositi la dotarea cabinetului cu aparatura electronica moderna – calculator, imprimanta color, copiator, fax, TV, DVD, o camera de luat vederi si un aparat foto -, iar alta parte la mobilarea acestuia. Au fost achizitionate scaune, mese si birouri“, a spus directorul scolii. De asemenea, managerul scolii a spus ca aproximativ 85 de milioane de lei au fost cheltuite pentru produse consumabile, alimente, dulciuri si fructe, care au ajuns la elevii scolii.


Pentru a marca Unirea Principatelor Române din 24 ianuarie, colectivul Scolii cu clasele I-VIII din Pielesti a pregatit ieri, cu ocazia inaugurarii cabinetului, o actiune cultural – istorica. Principala tema a manifestarii a fost „Lupta poporului pentru independenta“, subiect care a angrenat, sub indrumarea profesorilor de limba româna, istorie si educatie plastica, 36 de elevi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU