10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalIn cuplu, invatati sa râdeti cu usurinta!

In cuplu, invatati sa râdeti cu usurinta!

In fata necazurilor vietii, râsul poate sa usureze povara sufleteasca.


Râsul este de foarte mare ajutor intr-o relatie. Tocmai când v-ati pregatit sa aruncati cu un pantof sau sa va cufundati in lacrimi, e posibil sa observati pe neasteptate cât de ridicola este cearta si sa incepeti sa va amuzati. Exista insa o mare diferenta intre umorul unei glume obisnuite si râsul provocat pe seama respectului sau demnitatii unei persoane.


Urmati câteva reguli de baza pentru a pastra bucuria de a râde si va veti face viata mai fericita. Râdeti mai intâi de propria persoana! Exista o multumire nemasurata a celui care face acest lucru.


Evitati sa tachinati


Tachinarile care provoaca râsul presupun sa fim nemilosi. Uneori, persoana pe care o tachinati poate sa dea dovada de curaj si sa se bucure, dar este un risc pe care nu merita sa vi-l asumati.


Puteti cu usurinta sa atingeti un punct sensibil si sa provocati durere.


Un zâmbet este deosebit de valoros


Trebuie intotdeauna sa participati la glume. Râsul inexplicabil poate produce o stare de confuzie. Daca sunteti amuzati de ceva ce nu doriti sa impartasiti si altora, intrebati-va de ce. Poate este din cauza ca va folositi de umor ca de o arma sau pentru ca nutriti sentimente negative.


Lasati râsul sa va exprime cele mai profunde bucurii si cele mai mari satisfactii pe care le aveti fata de partener. Un zâmbet sincer, intim, in mijlocul unor momente de buna dispozitie petrecute impreuna, este mai valoros decât nenumaratele garantii ca-l simpatizati si-l pretuiti pe cel cu care sunteti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS