10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalRafuiala intr-o casa de amanet din Deva

Rafuiala intr-o casa de amanet din Deva

Patronul unei case de amanet din Deva a fost lovit in cap cu un ciocan de unul dintre clienti. Intâmplarea s-a petrecut sâmbata dimineata, pe la ora 9.30, in sediul casei de amanet, situata chiar in centrul Devei.


Politistii de la Inspectoratul Judetean de Politie (IJP) Hunedoara au fost sesizati de Maria C., de 21 ani, din localitate, despre faptul ca un barbat necunoscut l-a agresat pe patron. Politistii s-au deplasat imediat la locul faptei si l-au prins pe agresor. Ei au stabilit ca incidentul s-a petrecut dupa ce agresorul, Emil P., de 54 ani, din localitatea Zlana, judetul Alba, a amanetat la firma respectiva un telefon mobil pe care, potrivit politistilor, a vrut sa-l recupereze prin forta. Barbatul a venit in zona „inarmat“ de acasa cu un ciocan. El i-a spus patronului ca vrea inapoi telefonul. In timp ce i se calculau comisionele de plata pentru intârziere, pe fondul unei stari conflictuale intre cei doi, agresorul s-a repezit la George D., l-a batut bine si, dupa ce a scos ciocanul de sub haina, l-a lovit in zona capului, provocându-i leziuni.


Patronul a fost transportat in stare grava la Spitalul Judetean Deva, unde a ramas internat cu diagnosticul „plaga frontala si retro-ariculara“. Imediat dupa ce a comis fapta, agresorul a fost retinut si prezentat Parchetului de pe lânga Tribunalul Hunedoara, fiind acuzat pentru comiterea infractiunilor de tentativa de omor deosebit de grav si tentativa de tâlharie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS