8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljExtradati pentru a fi inchisi

Extradati pentru a fi inchisi

Ofiteri ai Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor vor aduce astazi in România, pe Aeroportul International „Henri Coanda“ din Bucuresti, opt cetateni români extradati, condamnati pentru infractiuni savârsite pe teritoriul tarii noastre. Printre cei opt se afla si Daniel Guse, de 36 de ani, din Drobeta Turnu Severin, impotriva caruia Tribunalul Mehedinti a emis un mandat de executare a pedepsei de noua ani inchisoare, pentru comiterea infractiunii de tentativa de omor. In sarcina acestuia s-a retinut ca, pe 2 iulie 1991, impreuna cu un complice, l-a atacat pe Florin P., lovindu-l cu cutitul in zona stomacului, fapt ce i-a pus victimei viata in pericol.


Tot astazi, in jurul orei 15.10, va fi extradat, de la Frankfurt, Florin Neagu, de 50 de ani, din Petrosani, impotriva caruia Tribunalul Hunedoara a emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii de trei ani, pentru comiterea infractiunii de trafic de influenta. In sarcina acestuia s-a retinut ca, in cursul anului 1999, a pretins si primit de la mai multe persoane sume de bani in valuta, lasând sa se inteleaga ca are influenta asupra unor functionari de la Ambasada si Consulatul Germaniei si ca poate facilita obtinerea de vize de intrare in aceasta tara.


In jurul orei 18.20, din Italia, va fi extradat de la Milano doljeanul Ovidiu Nicolae, de 20 de ani, impotriva caruia Tribunalul Dolj a emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii de trei ani si sase luni, pentru comiterea infractiunii de tâlharie. In sarcina acestuia s-a retinut ca, pe 25 aprilie 2002, i-a smuls lantisorul de aur de la gât unei femei si, in urma incercarii acesteia de a se opune, a lovit-o, dupa care a fugit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS