13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSoferii aflati in trafic pot apela la echipele de drumari

Soferii aflati in trafic pot apela la echipele de drumari

Având in vedere ca datele prezentate de Agentia Nationala de Meteorologie prognozeaza caderi de zapada si in zilele urmatoare, Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului atentioneaza conducatorii auto sa conduca preventiv, sa circule cu viteza adecvata conditiilor meteo, iar autovehiculele sa fie dotate cu anvelope de iarna, lanturi, lopata si nisip.


In prezent, echipele de interventie ale Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din România actioneaza cu utilajele de deszapezire si materiale antiderapante pe toate drumurile nationale afectate de ninsori. Nici un drum national nu a fost blocat din cauza ninsorilor, iar in aceste momente circulatia se desfasoara in conditii de iarna pe toate drumurile nationale.


De asemenea, inainte de a pleca la drum, soferii sunt sfatuiti sa sune la dispeceratul Comandamentului Central de Iarna care functioneaza in cadrul Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului la urmatoarele numere de telefon: 021/315.75.66, 021/318.66.31, 318.66.09 pentru a afla informatii despre starea drumurilor nationale.


La Comandamentul Central de Iarna programul de lucru este de 24 de ore din 24. Informatii despre starea drumurilor sunt disponibile si accesând domeniul «Starea infrastructurii» de pe site-ul Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului: www.mt.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS