10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCaiac, stapân pe domeniul public

Caiac, stapân pe domeniul public

Mihai Pirvu, zis Caiac, cunoscut personaj al lumii interlope craiovene, a fost luat in vizor de reprezentantii primariei dupa ce s-a aflat ca si-a amenajat ilegal o gradina de vara pe domeniul public.


Primaria Craiova i-a pus gând rau lui Caiac. Inspectori din cadrul institutiei, in frunte cu Dan Dobrescu, seful Serviciului Control Gospodarire Comunala, au descins joi la locuinta acestuia pentru a verifica o informatie potrivit careia celebrul personaj al lumii interlope si-ar fi „prelungit“ gospodaria cu o anexa, mai bine zis o gradina de vara amenajata pe domeniul public din spatele blocului la parterul caruia locuieste.


„Turnatoria“ s-a dovedit cât se poate de serioasa si adevarata. Desi proprietarul nu era acasa, angajatii primariei au gasit intr-adevar gradina din spatele blocului b2 de pe strada Constantin Brâncusi imprejmuita cu un gard de sârma, iar in interior un chiosc si un gratar, pazite cu strasnicie de un Rottweiler urias. Câinele se agita de colo-colo si latra furios, mai ales ca imprejmuirea de sârma nu-i dadea voie sa-i „intâmpine“ cum se cuvine pe musafirii nedoriti.


Constructie ilegala pe domeniul public


Dupa ce s-au lamurit despre ce este vorba, inspectorii primariei au ajuns la concluzia ca imprejmuirea a fost ridicata ilegal pe domeniul public. Prin urmare, lui Caiac (pe numele sau Mihai Pirvu) i s-a pus in vedere sa dea jos gardul si sa darâme chioscul. „Ulterior, am reusit sa luam legatura cu el si l-am anuntat despre ce este vorba. I-am dat termen doua saptamâni ca sa dea gardul jos. A promis ca o sa se conformeze si ca o sa ia si câinele, ca are de gând oricum sa se mute in cartierul Bariera Vâlcii, unde isi construieste o casa“, a declarat Dan Dobrescu.


Seful Serviciului de Gospodarire Comunala a mai spus ca, in cazul in care problema nu este rezolvata in termenul prevazut, Caiac va fi sanctionat cu o amenda cuprinsa intre zece si100 de milioane de lei.


Nu s-a plâns nimeni


Administratorul blocului b2 sustine ca nu este prima oara când este sesizata primaria in legatura cu „gradina de vara“ a lui Caiac, insa pâna acum nu s-a luat nici o masura. „Are amenajat acolo de ani de zile. Au mai venit de la primarie, au vazut, dar nu i-au zis nici «da-te mai incolo». Iar locatarii nu au avut curajul sa-i spuna in fata ca ii deranjeaza muzica data tare noaptea sau fumul de la mici. Nu are nimeni curaj sa se puna cu Caiac“, a spus Ion Pana, administratorul Asociatiei de Proprietari nr.1 „Constantin Brâncusi“.


Viceprimarul Craiovei, Gheorghe Nedelescu, sustine insa ca, de un an si jumatate de când este viceprimar, nici un locatar de pe strada Constantin Brâncusi nu a venit la primarie sa se plânga de Caiac.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII