Acasă Local Gorj Subprefect cu doua case si doua firme

Subprefect cu doua case si doua firme

Constantin Dumitrescu, noul subprefect de Gorj, detine o casa mostenire de familie, o vila in constructie, dar este implicat si in afaceri, fiul sau cel mare fiind actionar la doua firme cu activitate in domeniul transporturilor rutiere de marfuri si al serviciilor auxiliare silviculturii si exploatarii forestiere.


Noul subprefect de Gorj, Constantin Dumitrescu, nu este sarac lipit si a ajuns numarul doi in conducerea Institutiei Prefectului având ceva avere la activ. Ex-membru PNL si subaltern al fostului subprefect Dan Ilie Morega, Constantin Dumitrescu detine doua case si doua firme la care este actionar unul dintre fiii sai. In declaratia de avere nu apare nici un autoturism, insa in curtea casei da. Tot la resedinta familiei Dumitrescu se afla si sediile celor doua firme la care detine parti sociale Adrian Costin Dumitrescu, fiul cel mare al actualului subprefect. Prima casa a lui Dumitrescu, situata pe strada 23 August din Târgu Jiu, reprezinta o mostenire de familie din anul 1999. Casa are o suprafata de 140 de metri patrati si a fost modernizata. Cea de-a doua casa are etaj, o suprafata de 88 de metri patrati si se afla inca in constructie, in apropiere de prima casa.


Ceva afaceri…


Intrucât de peste 15 ani activeaza pe posturi de conducere in administratia publica din Gorj, fiind practic un functionar de cariera, Constantin Dumitrescu nu a iesit in fata in afaceri, preferând sa stea in umbra. Astfel, la Oficiul National pentru Registrul Comertului sunt inregistrate trei firme care au legatura cu familia Dumitrescu. Prima societate la care este actionar Adrian Costin Dumitrescu se numeste AVERS SRL Bâlteni si a avut ca obiect de activitate hotelurile. Firma a fost dizolvata recent. La SC PROJECT TEHNO FOREST SRL Târgu Jiu, Adrian Dumitrescu detine 50% din partile sociale, firma având trei angajati, iar ca obiect de activitate servicii auxiliare silviculturii si exploatarii forestiere. La SC TRANS FOR YOU SRL Târgu Jiu exista, conform bilantului din 2004, un salariat, obiectul de activitate al societatii fiind transporturile rutiere de marfuri. De precizat ca actualul subprefect a mai concesionat o bucata de teren la Rânca, in vederea construirii unei cabane.

Este absolvent al Facultății de Litere și Științe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.
Exit mobile version