6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Reactii on line

Articolul „Adevarata poveste a lui Dinel Staicu, asa cum numai el putea sa ne-o spuna“, publicat in numarul de ieri al cotidianului nostru, a stârnit un adevarat val de comentarii pe site-ul Gazetei de Sud.


Bellevue:


Domnule militian, tovarase secretar, ai multumit vreodata partidului care te-a ridicat sus, si mai sus? Asa este, la „Stefan Gheorghiu“ nu intra oricine, ci numai cei buni in domeniul politicii cerute de PCR. Dar sa las asta, este treaba dumitale. Acum, ca esti multimiliardar de Oltenia si ai stiut saracia, am o mare rugaminte, si anume: in satul Ciocanesti este un copil bolnav de encefalita si saraca familie nu mai are bani sa se mai duca la doctori, care le-au spus ca se poate vindeca daca au banii necesari pentru tratament. Te rog, lasa sa-ti treaca din mâna bani pentru familia Beciu! Iti multumesc anticipat ca ajuti un copil.


Vicor Socolovici, Canada:


Stimata redactie GdS! Nu infestati paginile acestui cotidian regional, citit si in exteriorul tarii, cu „realizarili“ unui comunist… sarac! România e plina de saraci si ar putea avea in viitor un „stiintific“ in a deveni… miliardar! Cosul de gunoi al istoriei este un loc confortabil pentru Staicu (si al tuturor profitorilor din toate regimurile politice ce au violat bunul simt al omului de rând)! Iertati-mi interventia, doamna sau domnisoara Staiculescu, dar puteti gasi subiecte mai omenesti, nu „drame biografice“, de genul Popeci sau Staicu, sau alti inavutiti analfabeti la capitolul bun simt!


Dragos C.:


Acest individ reprezinta sinteza perfecta a doua epoci intim legate: socialismul multilateral dezaxat si capitalismul de jungla post-decembrist. Ex-purtatorul de pulan a demonstrat din plin toate insusirile necesare pentru a reusi in aceasta societate bolnava in care traim: lacomie patologica, viclenie inimaginabila chiar si pentru o fiara a padurii, totala lipsa de scrupule… Zice ca vrea sa faca ceva pentru Craiova? Sa se care din acest oras, asta ar fi lucrul cel mai bun pe care l-ar putea face… Dar nu imi fac iluzia ca ar poseda doza minima de bun-simt pentru a intelege ce reprezinta, de fapt, „omul“ si „afaceristul“ Dinel Staicu pentru Craiova: o eczema urât mirositoare pe obrazul urbei. A, si inca un lucru despre „profesorii“ din comisia in fata careia ex-militianul si-a sustinut teza de doctorat (!?!?!): sunt niste jeguri…


A. Theya, Belgia:


GdS trece printr-o criza de inspiratie? Sarmanul Dinel, baiat de CAP-ist si fost politai, care nu o ducea rau nici pe timpul raposatului. Pe atunci fura sub uniforma data de stat, iar azi fura in haine civile. Cine fura catei si porumbei pe timpul lui Ceausescu, fura dolarei pe timpul lui Basescu. Azi, toti miliardarii din România spun ca erau CAP-isti, nici unul nu spune ca a fost politai, inspector la finante, director general sau secretar de partid, care munceau cinstiiiiiiit! Astia si pe timpul raposatului aveau o bucata buna de muschiulet, pentru ca oasele erau rezervate populatiei de rând si fara functii a României. De câti ani nu si-a platit Dinel impozitele la stat? Si câte din realizarile lui Dinel sunt cu acte si câte sunt facute la negru? Ar fi fost mai bine daca oameni ca Dinel ar fi mai putin avari si ar privi in jurul lor, la saracia altora. Ar fi mai bine daca oameni ca Dinel ar vorbi mai putin de copilaria lor nefericita si ar privi in jur la copilaria adevarat nefericita a unui copil cum e, de exemplu, Mihaita Calina din Gorj. Dinel e obsedat de viata fostului dictator, am impresia ca doreste enorm a-i lua locul, dar ma intreb care: cel de presedinte sau cel de la zidul de executie?


Radu Notaru:


Dinel Staicu e cea mai buna demonstratie in favoarea sistemului socialist si, totodata, cea mai buna demonstratie impotriva sistemului socialist. Socialismul l-a mentinut la nivel de gainar (mai fura o gaina, un câine, un ou, mai o mica mafiuta cu bilete de cinema si rezultatul era ca avea un venit mai bun decât unii salariati), pe când capitalismul a deschis portile imbogatirii fara just temei, fara oprelisti. Toti cei tinuti in frâu de socialism au tras tare in capitalism si au devenit miliardarii români. Din cauza unora ca el, care a pus Carnexpod SA Podari pe butuci, s-au pierdut 2,5 milioane de slujbe in România. Mai mult, acum apar ca burghezi si mosieri. Asta-i capitalismul: raiul hotilor si lacomilor si iadul oamenilor muncitori si cinstiti. De aceea 60% din popor e mai sarac. Din cauza privatizarii, de la 1 ianuarie platim cu 20% mai mult la gaze (investitia trebuie recuperata cât mai repede posibil), si benzina (din aceleasi motive) e la fel de scumpa ca in Vest, desi taxele care ajung in bugetul statului sunt de trei ori mai mici ca in Germania, de exemplu. Treziti-va, visatori care va inchipuiti ca o sa vina o data capitalismul cu fata umana, asa ceva nu exista! Copiii vostri o sa vina la fetele lui Dinel ca sa fie angajati si noi stim:„ce iese din pisica soareci manânca“. Asta e sistemul capitalist!


Parchet:


Ce are a face sistemul capitalist cu cazul asta, care e un produs direct al fostului sistem???? Aici aveti o autodepozitie care trebuie pusa la dosar si sesizat Parchetul pentru deschiderea anchetei judiciare. Cazuri ca acesta trebuie sa ajunga cât mai repede la racoare, daca se doreste cu adevarat intrarea in Europa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII