20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalElev batut in fata clasei

Elev batut in fata clasei

Un elev al Liceului „Traian Demetrescu“ din Craiova a fost batut chiar in fata clasei de patru tineri din afara scolii care au reusit sa pacaleasca vigilenta portarului.


Renato Adrian M., de 15 ani, elev in clasa a IX-a F la Grupul Scolar „Traian Demetrescu“, a fost batut de patru tineri, chiar in incinta scolii in care invata. Joi, in jurul orei 17.30, dupa ce profesorul a iesit de la ora, tânarul a fost asteptat in fata clasei de patru tineri care l-au snopit in bataie. Directorul liceului, Laurentiu Giurgiulescu, a anuntat imediat jandarmii din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi (IJJ) Dolj, dar când au ajuns acestia cei patru agresori reusisera sa se piarda printre elevii iesiti in pauza.


Victima a sustinut ca nu ii cunoaste pe agresori, dar ca este posibil ca cei patru sa fi fost pusi de un coleg ca sa-l bata. „Se pare ca un elev de-al nostru din clasa a IX-a D a reusit sa intre in scoala cu câtiva tineri din afara si sa-l bata pe acel elev. Avem un portar care sta tot timpul la intrare, dar, cum baietii erau de vârsta elevilor nostri, nu a putut sa-i deosebeasca, mai ales ca avem in jur de 1.800 de elevi in scoala“, a declarat profesor Laurentiu Giurgiulescu.


Agresorii nu au fost identificati


Jandarmii si conducerea liceului au incercat sa dea de urma celor patru tineri care l-au batut pe Adrian. Cel banuit ca ar fi intrat cu agresorii in scoala, un elev de la clasa a IX-a D, nu a venit vineri la ore. „Am incercat sa vorbim cu elevul pe care il banuim, dar azi a lipsit de la scoala. Nu poate lipsi la nesfârsit si când o sa vina vom lamuri problema“, a completat directorul liceului.


Pentru a limita accesul persoanelor nedorite in scoala, conducerea unitatii de invatamânt a decis sa introduca legitimatii pentru elevi. „Deja am asigurat o intrare unica pentru elevi si profesori. Usile sunt inchise in perioada orelor, iar accesul este permis doar in pauze. Avem de gând sa facem legitimatii pentru toti elevii, ca sa avem o evidenta stricta a celor care intra in scoala. Legitimatiile vor fi plastifiate pentru a nu putea fi falsificate“, a mentionat Laurentiu Giurgiulescu.


Jandarmii continua cercetarile pentru identificarea si sanctionarea celor care l-au batut pe elevul Renato Adrian.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII