14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalHoata de mobile, prinsa de jandarmi

Hoata de mobile, prinsa de jandarmi

Maricioaica isi deposeda victimele de telefoanele mobile prin forta sau viclenie, dupa care le vindea taximetristilor pe câteva sute de mii de lei.


O minora care tâlharea eleve din Craiova, luându-le telefoanele mobile, a fost prinsa de jandarmii din cadrul Gruparii Mobile. Adriana Ileana I., zisa Maricioaica, de 15 ani, din Craiova, a cazut in mâinile oamenilor legii marti, in jurul orei 19.00, dupa ce a fost supravegheata intreaga zi. Jandarmii craioveni au format o grupa operativa pentru prinderea tinerei infractoare, dupa ce luni au primit o plângere de la Oana C., careia ii fusese furat telefonul mobil.


Adriana a fost identificata si urmarita de jandarmi in cursul zilei de marti, pentru a fi prinsa in flagrant. Acestia nu a avut mult de asteptat, pentru ca Adriana a mai jefuit o tânara. Au urmarit-o pâna in cartierul Popoveni, de unde au luat-o ca din oala. Telefonul furat cu putin timp inainte a fost gasit asupra tinerei, aceasta fiind invitata la sediul Jandarmeriei pentru a da o declaratie.


„Le ziceam ca vreau sa dau un telefon“


La sediul Jandarmeriei au fost invitate si Mirela Georgiana M., de 15 ani, Andreea C., de 15 ani, si Oana C., de 15 ani, toate eleve din Craiova, care depusesera plângeri ca au fost tâlharite de o tânara. Pagubitele au recunoscut-o pe cea care le luase telefoanele in persoana Adrianei, iar Oana si-a recuperat celularul.


Luata la intrebari de oamenii legii, Adriana a povestit cum reusea sa puna mâna pe telefoanele fetelor, apoi sa le vânda taximetristilor pe câteva sute de mii de lei. „Vedeam fete care veneau de la scoala sau de la joaca si ma luam de ele. Le ziceam ca vreau sa dau un telefon, apoi fugeam cu celularele lor printre blocuri si ma ascundeam“, a povestit Adriana. Ea a recunoscut inca zece tâlharii comise in ultimul timp asupra unor tinere din Craiova, iar jandarmii incearca sa gaseasca acum victimele. Ieri s-a mai prezentat la Jandarmerie o persoana care aflase de prinderea Adrianei, cu speranta ca isi poate recupera telefonul. Pe numele minorei a fost intocmit dosar penal pentru tâlharie si va fi inaintat Parchetului de pe lânga Judecatoria Craiova pentru continuarea cercetarilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS