8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTrei morti si doi raniti la Motatei

Trei morti si doi raniti la Motatei

Trei doljeni au murit, iar alti doi au ajuns in stare grava la Spitalul de Urgenta din Craiova dupa ce masina in care se aflau a rupt un pom si un stâlp. Tragicul accident de circulatie s-a petrecut in noaptea de marti spre miercuri, in comuna Motatei, judetul Dolj.


Victimele se intorsesera acasa de Sarbatori


Cei cinci pasageri ai autoturismului Opel Frontera lucrau in Italia si tocmai se intorsesera acasa de Sarbatori pentru a petrece impreuna cu familiile. Ginel Ionut Cerga, de 22 de ani, din Motatei, soferul masinii, a plecat in jurul orei 23.00, impreuna cu Florian Grecu, de 32 de ani, Bogdan Popa, de 24 de ani, Marian Rosu, de 28 de ani si Dorel Filip, de 33 de ani, toti din localitate, catre un sat invecinat, pentru a-si vizita niste rude. Chiar in Motatei, Opelul a intrat in derapaj, a parasit soseaua si a intrat intr-un pom, pe care l-a si rupt. Automobilul nu s-a oprit decât dupa ce a mai culcat la pamânt un stâlp de beton. In urma impactului deosebit de violent, doi dintre pasageri au fost proiectati din masina la 15 metri distanta, in canalul de pe marginea drumului.


Ionut Cerga, Florian Grecu si Bogdan Popa nu au mai putut fi salvati de echipajul SMURD sosit la fata locului. Marian Rosu si Dorel Filip au fost operati ieri de medicii Clinicii de Ortopedie din cadrul Spitalului de Urgenta Craiova. Dr. Florin Poenaru, medicul care l-a operat pe Rosu, a declarat ca starea celor doi este stabila, iar ranile pe care le-au avut nu le pun viata in pericol.


Politistii de la Rutiera au stabilit ca accidentul s-a produs din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum. Din cauza vitezei, a carosabilului umed si a cetii, soferul a pierdut controlul directiei si a parasit partea carosabila, izbindu-se de un pom si apoi de un stâlp al retelei electrice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS