Acasă Local Prim-procurorul Mota, agresat in fata judecatoriei

Prim-procurorul Mota, agresat in fata judecatoriei

Prim-procurorul Gheorghe Emil Mota, seful Parchetului de pe lânga Tribunalul Gorj, a fost agresat verbal pe scarile judecatoriei de un târgujian.


Suparat de solutiile pe care le-a primit in mai multe dosare, Anton Toma Anastasiu a inceput sa ii adreseze injurii prim-procurorului, urmarindu-l pe strada, pâna la sediul Parchetului Judetean, dupa cum a precizat seful procurorilor gorjeni.


„Mergeam la judecatorie si a inceput sa ma injure ca la usa cortului. Nu pot sa reproduc ce mi-a spus. M-am intors la Parchet si el m-a urmarit si a continuat sa ma agreseze. Am anuntat jandarmii de la poarta si el a fugit, dar l-au prins si i-au luat datele. Este nemultumit ca a fost trimis in judecata de Parchetul Local. Mi-a facut zeci de plângeri. Am anuntat de asemenea si politia si am trimis o sesizare la Parchetul Curtii de Apel din Craiova, pentru a demara o ancheta. Nu se mai poate in felul asta, dar nu imi iau pistol. Poate il iau pe ala cu apa al fiica-mii“, a declarat Mota.


Anton Anastasiu a spus ca Gheorghe Mota a sarit sa il bata si ca a reactionat la gestul prim-procurorului. Barbatul ar putea fi cercetat pentru ultraj si insulta.

Exit mobile version