3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTom Cruise va fi tatic

Tom Cruise va fi tatic

Tom Cruise si Katie Holmes, unul dintre cele mai mediatizate cupluri ale momentului, vor avea, din câte se pare, un baietel.


Dupa cum informeaza tabloidul britanic The Sun, viitoarea doamna Cruise a fost vazuta in timpul unei vizite prin magazine, când a cumparat doar haine pentru baietei. „Katie nici macar nu s-a uitat la hainele sau jucariile pentru fetite“, a spus un martor ocular.


Vedeta din „Batman Begins“ este insarcinata in luna a treia cu logodnicul sau, starul american Tom Cruise. Martorii au vazut-o pe Katie cumparând costumase de culoare albastra de la standul pentru copii al magazinului Neiman Marcus din Los Angeles. De asemenea, viitoarea mamica si-a facut cumparaturile intr-un magazin numit „Le Petit Bateau“, de unde a cumparat mai multe lucruri pentru baietei. „Katie a cumparat numeroase costumase. A mers la o adevarata expeditie de cumparaturi. S-a plimbat prin magazine cu bratele pline de lucruri pentru baietei si parea foarte incântata de sine“, a povesti un martor ocular.


Tom si Katie se vor casatori dupa Ziua Independentei


Tom si Katie planuiesc sa-si uneasca destinele pe 7 iulie 2006, la scurt timp dupa Ziua Independentei.


Potrivit personalului de la magazinul „Neiman Marcus“, cei doi actori, care s-au inscris pe o lista cu numele Katherine Holmes si Thomas Mapother – numele real al lui Cruise, au cerut ca invitatiile pentru nunta sa includa aceasta data pentru organizarea ceremoniei.


Noul purtator de cuvânt al lui Cruise, Paul Bloch, a refuzat sa comenteze pe marginea acestor informatii.


Potrivit sursei citate, celebrul actor a cerut-o in casatorie pe aleasta inimii sale in luna iunie, in fata Turnului Eiffel.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS