24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Scurte stiri

Piese de mobilier cu sâni si picioare


Piesele erotice de mobilier, care urmeaza intocmai curbele unui trup de femeie, reprezinta cea mai noua inventie a unui designer olandez. Dupa cum informeaza site-ul Ananova, Mario Philippona a realizat recent o serie de dulapuri, sifoniere si mese din lemn, având ca sursa de inspiratie anatomia femeii. Cele mai reusite piese ale colectiei sale sunt un dulap pentru pahare de vin, care are forma unei perechi de sâni, si o masa ale carei picioare sunt similare celor de femeie. „Arhitectura trupului femeii si pasiunea mea pentru lemnul lucrat m-au inspirat in realizarea acestor piese erotice“, a declarat Philippona.


O revista ofera vibratoare pentru un an nou fericit


Pentru a le ura cititoarelor un an 2006 cu adevarat fericit, conducerea revistei franceze Jalouse a decis sa isi fericeasca abonatele cu un vibrator. Dupa cum informeaza Tgcom.it, initiativa revistei nu a trecut deloc neobservata. Lidera sindicatului editorilor de reviste nu s-a aratat prea socata, afirmând ca „in zilele noastre, vibratorul este un obiect de consum curent“. Exemplarele revistei cu ineditul cadou, care se afla intr-un pachet de plastic opac, pe care este scris „Interzis minorilor“, vor costa doar cu un euro mai mult decât in mod obisnuit. Doar 50.000 de exemplare, adica jumatate din tiraj, sunt prevazute cu vibrator. „Scopul este de a le lasa pe cititoare sa aleaga ce vor sa cumpere, dar si pe vânzatori ce vor sa scoata pe tarabe“, a declarat directorul general al revistei Jalouse, Olivier Jungers. Vânzatorii vor avea si ei dreptul de a refuza comercializarea revistei „dotate“ cu cadou. Uniunea nationala a difuzorilor de presa nu s-a opus initiativei, insa directorul general al organizatiei, Philippe Di Marzio, a cerut editorilor revistei sa „foloseasca un recipient opac si sa lipeasca eticheta prin care sa interzica vânzarea catre minori“.


Charlize Theron – noua fata Bond


Charlize Theron ar putea fi urmatoarea partenera a agentului 007, in noua pelicula din celebra serie „James Bond“. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, frumoasa actrita a primit oferta de a juca in „Casino Royale“, alaturi de Daniel Craig, in urma unei decizii luate de regizorul britanic Martin Campbell. Potrivit sursei citate, printre actritele care au mai interpretat rolul iubitei lui James Bond se numara Halle Berry, Teri Hatcher, Britt Ekland si Ursula Andress. „Charlize este o actrita stralucitoare, care s-ar potrivit excelent intr-un astfel de rol“, a declarat un prieten apropiat al artistei, pentru publicatia britanica The Mirror.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS