6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalJessica Simpson a dezvaluit motivele pentru care divorteaza

Jessica Simpson a dezvaluit motivele pentru care divorteaza

Cântareata si actrita Jessica Simpson a dezvaluit motivele pentru care a cerut divortul de sotul sau, Nick Lachey. Dupa cum informeaza site-ul teemix.aufeminin.com, in cadrul unui interviu acordat revistei People, vedeta a precizat ca sotul sau a „exasperat-o cu numeroasele reuniuni si petreceri la care participa“.


Situatia intre cei doi s-a tensionat in ajunul Zilei Recunostintei. Simpson si-a anuntat sotul ca intentioneaza sa divorteze in timp ce se intorceau acasa de la o petrecere.


Stirea leagta de divortul celor doua vedete a fost facuta publica a doua zi dupa Ziua Recunostintei.


Jessica Simpson si-a parasit sotul printr-un e-mail


Jessica Simpson a rupt relatia cu sotul sau, Nick Lachey, printr-un e-mail. Se pare ca tensiunile dintre cei doi durau deja de câteva luni, insa vedeta din „Newlyweds“ nu si-a anuntat sotul ca vrea sa se desparta de el decât in urma cu doua saptamâni. Nick Lachey este de atunci devastat, deoarece nu se astepta la aceasta decizie.


Pe de alta parte, circula zvonuri potrivit carora sotul parasit ar putea participa la o noua versiune a reality-show-ului, de aceasta data in rolul unui celibatar, insa nimic nu este confirmat pâna acum.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS