11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBritney Spears - furioasa pe ambitiile costisitoare ale sotului

Britney Spears – furioasa pe ambitiile costisitoare ale sotului

Britney Spears (foto) este foarte furioasa pe sotul sau, Kevin Federline, care a investit peste un milion de dolari intr-o cariera muzicala sortita de la inceput esecului.


Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, frumoasa cântareata, de 24 de ani, a cheltuit 500.000 de dolari pentru a amenaja un studiou de inregistrari in vila sa, din Malibu.


Insa Federline, de 27 de ani, nu s-a multumit numai cu atât, considerând ca este nevoie de o investitie mult mai mare pentru realizarea unui album de succes. Astfel, el a cheltuit inca o jumatate de milion de dolari pe „intâlniri de afaceri“ cu diversi producatori hip-hop, care nu au adus rezultate.


Potrivit sursei citate, proaspata mamica s-a saturat de ambitiile artistice ale lui Federline, singura sa prioritate fiind cresterea si educarea fiului sau.


„Britney nu mai vrea sa auda despre investitiile excentrice ale lui Kevin. Nu este prea impresionata de muzica lui, dar nu stie cum sa-l faca sa inteleaga ca nu va avea niciodata succes“, a declarat o sursa apropiata cuplului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS