16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMasina politiei, accident frontal

Masina politiei, accident frontal

O masina a IJP Mehedinti a fost implicata intr-un accident rutier, distrugând alte doua autoturisme, pagubele materiale fiind de câteva sute de milioane de lei.


Doi politisti de la Serviciul rutier al IJP Mehedinti se aflau ieri dupa-amiaza in misiune, supraveghind traficul in Drobeta Turnu Severin. Pe strada Calea Târgu Jiu, soferul masinii de politie s-a angajat, fara sa se asigure, intr-o depasire pe linia continua. Masina politiei a lovit frontal un autoturism Cielo, care circula regulamentar din sens opus. In urma impactului, masina politiei a ricosat pe partea dreapta a strazii, lovind o Dacia Nova parcata regulamentar. Potrivit martorilor, se pare ca vinovat de producerea accidentului ar fi soferul de pe masina politiei.


Politistul aflat la volan a fost condus la Spitalul Judetean Drobeta Turnu Severin, pentru recoltarea de probe biologice.


Politistul a refuzat sa comenteze accidentul, ca si conducatorul auto de pe Cielo. Soferul Daciei Nova a spus: „Am simtit o izbitura si am vazut masina politiei cum a intrat in mine“. Un echipaj al IJP Mehedinti a demarat o ancheta cu privire la acest eveniment rutier.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU