6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBlocul S 200 a mai facut o victima

Blocul S 200 a mai facut o victima

Doi agenti care pazesc „ruinele“ blocului S 200 au gasit ieri-dimineata in curtea imobilului un barbat mort


Un barbat a fost gasit decedat, ieri-dimineata, in incinta unui tablou electric de lânga blocul S 200 din Craiova. Angajatii firmei de paza care are ca obiectiv blocul S 200 au descoperit corpul neinsufletit al barbatului in jurul orei 8.30, când au inspectat zona pentru schimbul de tura. „Am plecat cu colegul meu sa vedem cum stau lucrurile si l-am gasit cum il vedeti. Era cazut acolo, iar usa era deschisa“, a declarat Ionel Mahmudov, unul dintre agentii de paza. Dupa descoperire, cei doi agenti au sunat imediat ambulanta si politia. Medicii echipajului SMURD venit la fata locului nu au putut insa decât sa constate decesul.


„Cersea la casa de schimb“


Politistii de la Sectia 3, sositi si ei la fata locului, au gasit in buzunarul persoanei decedate doua procese-verbale de contraventie pentru tulburarea linistii publice, eliberate de colegii lor de la Politia Comunitara. Asa au stabilit ca barbatul decedat este Florian Croitoreasa, de 38 de ani, din Craiova.


Acesta isi facea veacul in fata casei de schimb valutar de lânga blocul S 200, apelând la mila celor care schimbau bani acolo.


„Il tot vedeam pe aici. Se punea pe jos in fata casei de schimb si cersea. Ultima oara
l-am vazut vineri, când am fost de serviciu“, a spus Daniel Gâtan, lucrator in parcarea de lânga S 200.


Colegul lui Daniel, Costel Rosu, a mentionat ca il cunostea mai bine pe Florian.


„Il vedeam mereu cu o femeie si cu un copil la cersit, pe aici. Traversa in fiecare zi strada de la casa de schimb ca sa imi ceara tigari“.


Oamenii legii nu au gasit urme de violenta pe corpul lui Florian Croitoreasa, ci câteva arsuri specifice electrocutarii. Se pare ca barbatul a intrat, in cursul noptii de marti spre miercuri, in incinta tabloului electric si s-a curentat.


Corpul neinsufletit al lui Croitoreasa a fost transportat la morga pentru efectuarea necropsiei si stabilirea conditiilor in care si-a pierdut viata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS