16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalPartide de sex fierbinte in apele termale

Partide de sex fierbinte in apele termale

Izvoarele termale de lânga râul Cerna au devenit pentru tinerii dornici de distractie locul perfect in care isi pot face de cap.


In fiecare noapte, in caditele cu apa fierbinte de la intrarea in statiune sunt zeci de tineri care, sub influenta alcoolului si sub cerul liber, nestingheriti de nimeni, se balacesc si fac sex chiar in apa in care ziua se face tratament balnear.


„Noaptea, este o adevarata orgie. Fete dezbracate, baieti si barbati care umbla cum i-a facut mama lor. Iar dimineata, apa este murdara si sunt aruncate prezervative la tot pasul“, a declarat Nicu Pantelie, un turist care se afla la tratament in statiune.


Apele termale din statiunea Baile Herculane au fost chiar din timpul stramosilor nostri apreciate si folosite pentru tratamente naturale. Numerosi turisti iau cu asalt caditele din zona „Sapte izvoare“.


Ziua se face tratament impotriva reumatismului


Turistii, fie iarna, fie vara, merg la scaldat in crovurile de lânga râul Cerna, unde apa termala atinge temperaturi de pâna la 50 de grade Celsius. Ziua, in caditele din aer liber de la padure, se fac tratamente impotriva reumatismului si masajul este la mare cautare.


„Apa este o minune de la Dumnezeu. Dupa câteva sedinte, pielea este tonifiata si daca ai cumva dureri reumatice, acestea dispar“, a declarat Adrian Tudor, din Bacau, turist ce vine anual la Herculane, in special pentru apa termala.


Tinerii „se trateaza“ noaptea


Noaptea, locul celor care se trateaza de reumatism este luat de tinerii romantici, care le-au gasit caditelor din aer liber de la Herculane o alta destinatie.


„Apa este foarte calda si este numai bine sa vin cu câte o prietena aici. Nu mai dau bani la hotel si vrând, nevrând, mai repede dezbrac o fata in apa decât intr-o camera de hotel“, a declarat un tânar care vine saptamânal la cadite. Tinerii si tinerele scapa de orice vesmânt si, ca si cum totul ar fi normal, fiecare se scalda in costumul lui Adam si al Evei si nu de putine ori baia se termina cu o partida de neuitat de sex in apa.


„Va spun sincer ca din cinci fete pe care le-am adus luna asta in Herculane la cadite, decât una mi-a scapat si asta nu ca nu i-ar fi placut in apa, dar am fost atât de beat incât nu am putut sa fac nimic“, a declarat un alt tânar. „Eu am venit intr-o seara pe la 8.00 sa imi fac tratamentul si am gasit doua cupluri care faceau sex in apa. Am vrut sa plec si atunci a strigat unul dintre tineri la mine sa ma intorc ca ei au terminat si pleaca imediat. Tinerii au trecut pe lânga mine dezbracati, au urcat in masina si au plecat“, a declarat Mihart Danut, turist.


Tinerii nu stiu insa ca apa termala nu ii protejeaza de bolile transmise pe cale sexuala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU