6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalA murit cu butelia in brate

A murit cu butelia in brate

Un barbat din comuna doljeana Sadova a murit, dupa ce o butelie i-a explodat in brate, iar fiica lui a ajuns la spital. Nedeeanu Marin, de 73 de ani, a schimbat ieri, in jurul orei 14.00, butelia de la aragaz. Dupa ce a racordat butelia, Floarea Stefan, fiica lui, i-a spus ca a simtit miros de gaz si ca este ceva in neregula. Batrânul s-a apucat sa vada ce are butelia si recipientul sub presiune i-a explodat in brate. Cealalta fata a lui Marin, Tudora Nedeeanu, a fost prinsa de explozie in casa si a fost proiectata pe fereastra bucatariei.


A luat un ciocan si a inceput sa dea in butelie


„S-a apucat sa puna butelia la aragaz, iar dupa un sfert de ora am simtit mirosul de gaz. I-am zis sa se uite la ea, ca nu e pusa bine. Atunci, tata a vrut sa o desfaca, sa vada ce are, dar nu a putut ,ca o strânsese prea tare. A luat un ciocan si a inceput sa dea in piulita aia ca sa se slabeasca. Dupa ce a lovit de câteva ori a inceput sa fâsâie ca la o conducta si io am fugit afara de frica. Dupa aia, am auzit explozia. Cred ca a luat butelia in brate sa o scoata afara si când a trecut prin dreptul sobei a luat foc“, a povestit Floarea.


Când s-a produs deflagratia, batrânul era cu butelia in brate si nu a avut nici o sansa. A fost aruncat de suflul exploziei aproximativ cinci metri, cât tine holul casei, si a murit pe loc, strivit de peretele casei. Pompierii sositi la fata locului nu au mai intervenit, pentru ca tocaria si hainele care luasera foc au fost stinse de sateni. Cealalta fata a lui Marin, Tudora Nedeeanu, a fost aruncata afara, prin fereastra bucatariei, si a suferit arsuri la nivelul fetei si mâinilor. Aceasta a fost transportata la Spitalul de Urgenta Craiova pentru acordarea primelor ingrijiri medicale. Corpul neinsufletit al batrânului a fost dus la morga dispensarului din Sadova, iar astazi o echipa de medici din Craiova se va deplasa in localitate pentru efectuarea necropsiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS