27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Scurte stiri

Cârciuma pentru nebuni


Un ospiciu privat irlandez a deschis propriul bar in care serveste bere, pentru a ridica moralul pacientilor, cu vârste de peste 85 de ani, informeaza site-ul Yahoo!News.


Spitalul Saint Mary, din comitatul Monagham, in apropiere de granita cu Irlanda de Nord, considera ca un pahar de bere ii ajuta pe bolnavi sa traiasca mai mult.


„Pacientii nu trebuie sa se plictiseasca, pentru ca altfel vor muri“, a explicat Rose Mooney, director adjunct al spitalului.


Barul, deschis intre orele 11.00 si 21.00 si care practica preturi normale, a condus la o crestere a vizitelor, a precizat Mooney, adaugând ca ospiciul este singurul din Irlanda care ofera acest serviciu.


Aniversare la 175 de ani


Testoasa Harriet, una dintre cele mai batrâne animale din lume, a implinit vârsta de 175 de ani. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, acesta testoasa gigant din Galapagos ar fi fost gasita de omul de stiinta Charles Darwin in anul 1835. Povestea ei este destul de misterioasa, insa, potrivit expertilor, nu exista nici un dubiu ca ar fi cel mai batrân animal de pe planeta. Testoasa a fost inscrisa chiar si in Cartea Recordurilor. „Este fara indoiala cel mai batrân animal din lume. Nu vad de ce nu ar putea sa traiasca pâna la 200 de ani“, a declarat un aparator al mediului, asutralianul Steve Irwin, proprietarul gradinii zoologice unde se afla testoasa, situata la nord de orasul Brisbane.


Ceas de buzunar vândut pentru 1,7 milioane de euro


Un ceas de buzunar a devenit, din câte se pare, cel mai scump orologiu din toate timpurile, fiind vândut cu aproape 1,7 milioane de euro in cadrul unei licitatii organizate de Christie’s la Geneva. Dupa cum informeaza Yahoo!News, ceasul a fost realizat de cunoscutul producator elvetian de ceasuri Patek Philippe. Orologiul de buzunar a fost creat pentru Henry Graves Jr., un urmas al lui Patek Philippe pentru realizarea lui fiind nevoie de nu mai putin de sapte ani de munca. Actualmente, ceasul se afla in proprietatea unui muzeu particular elvetian.


Elton John – „disperat“ sa fie nevasta


Elton John i-a implorat pe producatorii serialului american de televiziune „Neveste disperate“ sa-i ofere un rol, informeaza site-ul Yahoo!News. Celebrul cântaret a marturisit ca este un mare admirator al acestui serial, rugând-o chiar si pe Teri Hatcher sa intervina pentru a-l ajuta sa obtina un rol. Potrivit sursei citate, artistul britanic a abordat-o pe Hatcher, care interpreteaza rolul lui Susan, când aceasta a aparut in videoclipul piesei sale „Turn The Lights Out When You Leave“. „Serialul este atât de captivant! As face orice pentru a juca in «Neveste disperate», a declarat cântaretul.


Halle Berry – imaginea casei „Versace“


Halle Berry va fi noua imagine a celebrei case de moda „Versace“, informeaza Ananova. Potrivit unui articol publicat, recent, in cotidianul New York Post, fotograful Mario Testino a realizat deja câteva fotografii ale actritei, intr-un salon din Los Angeles, care vor fi folosite in apropiata campanie de promovare a colectiilor „Versace“. Starul din „James Bond“ o inlocuieste pe Madonna, care a fost „muza“ casei de moda timp de mai multi ani.


Michael Jackson – prins cu trusa de machiaj in toaleta doamnelor


Michael Jackson a fost prins pudrându-si nasul in toaleta doamnelor dintr-un magazin din Dubai, informeaza site-ul Femalefirst.co.uk.


Excentricul artist a provocat o alerta de proportii in rândul fortelor de securitate din magazinul saudit, dupa ce a fost vazut in toaleta doamnelor, pudrându-si nasul. Potrivit sursei citate, Jackson purta pe cap un val arabesc pentru femei, atunci când a incurcat toaletele. O femeie, de origine tunisiana, care se uita in oglinda de alaturi, a inceput sa tipe ingrozita, in momentul in care a recunoscut figura artistului. Apoi i-a facut câteva fotografii cu telefonul mobil. Dându-si seama ce se petrecea, a inceput si Jackson sa tipe, astfel ca in toaleta si-a facut aparitia si bodyguardul sau. Atunci, femeia ingrozita l-a amenintat pe cântaret ca va duce toate fotografiile la politie. Bodyguardul a incercat sa-i smulga femeii telefonul, inainte de sosirea fortelor de politie.


Seful politiei din Dubai, Abdul Jalil Mehdi, a precizat ca, dupa plecarea lui Jackson de la locul incidentului, i-a cerut femeii sa-i dea telefonul pentru a sterge fotografiile, intrucât, sub incidenta legii saudite, este interzisa realizarea de fotografii fara autorizatie, in vederea comercializarii. El a adaugat ca nu vor fi luate masuri impotriva cântaretului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS