21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn viol... de placere

Un viol… de placere

I-a iertat pe agresori pentru trei milioane


Tânara violata si supusa la perversiuni sexuale de trei barbati, in urma cu o luna, in cartierul craiovean Sarari i-a iertat pe faptasi pentru suma de trei milioane de lei. Spre ghinionul lor, legea nu-i iarta.


Trei tineri craioveni au luat cu forta o minora de pe strada si au violat-o in apartamentul unui prieten, din cartierul Sarari. Mariana T., de 15 ani, din comuna doljeana Scaiesti, este eleva la Grupul Scolar „Electroputere“ din Craiova si, in seara zilei de 17 octombrie, fata se intorcea de la cantina liceului, unde fusese sa ia cina, fiind insotita de alte trei persoane. In apropierea blocului M48 din cartierul Sarari, grupul a fost oprit de trei barbati, Stefan Dragan, de 21 de ani, zis „Fane“, Laurentiu Cocora, de 19 ani, zis „Baterie“ si Cosmin Radu, de 22 de ani, zis „Tuga“. Ametiti bine de aburii lui Bachus, barbatii au inceput sa o agreseze pe fata sub privirile neputincioase ale prietenilor ei. In cele din urma, Mariana a fost luata pe sus si dusa intr-un apartament din bloc, care apartine lui Valentin Onescu. Stefan Dragan a dus-o in dormitor si i-a cerut sa se dezbrace. Cum fata a refuzat, acesta a luat-o la bataie si i-a rupt hainele. Timp de o ora, barbatul nu a mai iesit din dormitor, obligând-o pe adolescenta sa intretina cu el raporturi si perversiuni sexuale. Dupa ce Dragan si-a satisfacut poftele cu fata, a urmat la rând Cosmin Radu, care a petrecut cu Mariana doar o jumatate de ora.


Scapata din mâna celor doi, Mariana s-a imbracat si a incercat sa fuga pe fereastra. Spre norocul ei, in fata blocului se afla un politist, caruia tânara i-a cerut ajutor. In timp ce il ruga pe politist sa o salveze, Laurentiu Cocora a dat buzna in camera si fara sa stea pe gânduri a luat-o pe fata de la fereastra si a intretinut cu ea raporturi sexuale orale. Alertati de colegul lor, câtiva politisti de la Sectia 3 au batut la usa apartamentului. Dar cei patru barbati care se aflau in casa nu au deschis. Mai mult i-au luat pe politisti la injuraturi. Mariana T. a incercat sa-l convinga pe Valentin Onescu sa o lase sa plece. Cu politia la usa si la staruinta fetei, proprietarul a deschis intr-un târziu usa.


Si violata, si cercetata


Acum, dupa ce procurorii Parchetului de pe lânga Judecatoria Craiova au finalizat ancheta si au inaintat dosarul la judecatorie, Mariana T. spune ca nu mai doreste sa se judece cu cei care au profitat de ea. Fata ii iarta, pentru ca i-au oferit trei milioane de lei si alte sume de bani. Spre surprinderea anchetatorilor, tânara sustine acum ca a facut-o din placere si nu ca ar fi fost obligata. Procurorii au decis insa ca toti cei trei sa fie judecati pentru viol si lipsire de libertate, riscând o pedeapsa de cel mult 18 ani de inchisoare, iar Marianei T. i-au intocmit dosar penal pentru favorizarea infractorilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII