10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSolomon trimite romii la mare

Solomon trimite romii la mare

Certurile dintre reprezentantii romilor din Craiova si primarul Antonie Solomon par sa nu se mai sfârseasca. De câte ori se intâlnesc pe la o sedinta, acestia tin mortis sa ii aminteasca primarului ca ei l-au votat, iar acesta nu este interesat de problemele lor si ii da mereu afara din primarie. Acelasi lucru s-a intâmplat si la sedinta Comitetului Consultativ Cetatenesc de joi, când Dumitru Tatian, presedintele Partidei Romilor si consilier pe problemele romilor, i-a spus edilului ca ar trebui sa asfalteze si sa ridice gunoiul si de pe strazile din cartierele in care locuiesc romii. Raspunsul primarului a fost scurt: „Voi sa invatati intâi sa fiti civilizati“. Tatian nu a fost multumit si i-a spus: „Civilizati-ne“. „Cine, ma, eu? Pai, voi nu stiti sa tineti curatenia. Va luam gunoiul azi si mâine voi va puneti iar laturile in drum“, a spus suparat primarul.


„Nu am nevoie de votul vostru“


Solomon si-a adus imediat aminte ca reprezentantii romilor ii striga tot timpul prin presa si prin diferite sedinte ca ei l-au votat si ca el nu le da, in schimb, locuinte. „Eu, Solomon, nu am nevoie de votul vostru pentru ca voi nu stiti sa votati. Sunt obligat sa ma ocup de neamul asta pentru ca sunt primar. Voi nu aveti nici macar buletine, asa ca nici macar nu puteti sa ma votati. Stati si va inmultiti si apoi veniti la mine sa va dau case! Pai, cât sa mai tina treaba asta? Sa stati la ai vostri care au câte 20 de camere, nu la usa mea“. Suparat, Tatian a soptit: „Pai, atunci sa ne duceti in India“.


Din pacate, Solomon l-a auzit si i-a spus ca i-ar trimite mai aproape, la Mangalia, ca primarul de acolo este interesat de problemele comunitatii rome din oras si le-a facut chiar si educatie sexuala. „Pai, am vrea si noi de-aia“, a raspuns Tatian. Solomon i-a replicat atunci: „Pai, sa ma chemati sa va fac si poate asa nu va mai puneti palarii mari pe cap si apareti prin presa cu vrajitoarele dupa voi. Poate ma lasati si pe mine in pace, sa ma ocup de probleme orasului“. Vazând ca se ingroasa gluma, Tatian a batut in retragere si a intrebat timid: „Nu v-ati suparat, nu?“. Nu a primit insa nici un raspuns. La finalul sedintei, acesta s-a apropiat de Solomon, i-a strâns mâna si l-a batut prieteneste pe spate, ca, deh, nu e bine sa te pui rau cu puterea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU