6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalS-a aruncat in fântâna de singuratate

S-a aruncat in fântâna de singuratate

O batrâna din localitatea doljeana Cosoveni si-a pus capat zilelor, aruncându-se intr-o fântâna, pentru ca suferea de singuratate. Domnica Baie, de 70 de ani, din Cosoveni, s-a aruncat in noaptea de marti spre miercuri intr-o fântâna publica din comuna. „De ieri (marti-n.r.) tot voia sa se omoare. Zicea ca se duce si se arunca inaintea trenului. Am stat toata ziua dupa ea ca sa nu faca vreo prostie. Pe la ora 20.00 am mai trecut o data pe la ea si era acasa“, povesteste Maria Balanescu, vecina Domnicai. Oamenii din sat cred ca in timpul noptii s-a intâmplat nenorocirea. „Pe la 6.00 am auzit o bubuitura mare, dar nu am stiut ce este. Mai incolo am auzit ca se aruncase Domnica in put“, a spus Maria Mititelu, o femeie care locuieste lânga fântâna publica. Abia pe la ora 14.00, satenii care au venit sa ia apa au descoperit tragedia. „Venii sa iau apa pe la doua si gasi niste papuci lânga fântâna si lantul cazut. Il chemai pe vecinu’ Nicu Mitran care o vazu in fântâna pe femeie si anunta politia“, a adaugat Anastasia Tarabuga.


Politistii din comuna au anuntat pompierii din Craiova, care au trimis imediat masina de descarcerare insotita de o ambulanta si au scos corpul femeii din fântâna.


„Da-te de lânga fântâna ca te omor!“


Domnica Baie a mai avut pâna acum câteva tentative de a-si lua viata, dar a fost salvata de fiecare data de vecini.


Se pare ca femeia traia singura de zece ani, de când ii murise barbatul, si nu a mai suportat batrânetea. „De doua ori am intors-o de la fântâna pâna acu’. Odata am gasit-o aplecata peste put si am strigat la ea: «Fa, da-te de lânga fântâna ca te omor!». Era hotarâta sa se omoare. Am mai tinut odata de ea cu vecinii ca a vrut sa-si dea foc. Alta data a incercat sa isi puna latu’ de gât“, a mai spus Maria Balanescu, vecina care a salvat-o de câteva ori pâna acum. Corpul neinsufletit al batrânei a fost transportat la morga din Craiova in vederea efectuarii necropsiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS