10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Moarte suspecta

Un barbat cu identitate necunoscuta a fost gasit mort in localitatea Gura Vaii din Mehedinti. Vineri noapte, doi tineri care cautau lemne de foc au observat intr-un refugiu de calatori, linga linia ferata din dreptul Punctului de trecere a frontierei de stat de la Gura Vaii, un barbat spinzurat. Acestia au chemat imediat serviciul de ambulanta si politia.


Ajunsi la fata locului, medicii Serviciului de ambulanta al Spitalului Judetean din Drobeta Turnu Severin au solicitat la rindul lor interventia Serviciului de Descarcerare, pentru a da jos cadavrul care atirna la citiva metri deasupra pamintului. Barbatul era mort de mai multe zile, cadavrul fiind in stare de putrefactie, intr-unul dintre buzunarele hainelor fiind gasit un ziar cu data de 25.10. 2005. „Serviciul de Descarcerare a fost solicitat sa intervina in localitatea Gura Vaii, pentru a da jos o persoana spinzurata. Ajunsi la fata locului, am actionat cu taietorul de centuri si am taiat funia de care era atirnat barbatul. Cadavrul a fost predat Serviciului de Medicina Legala din Mehedinti“, a declarat seful echipajului de descarcerare, Nicolae Gheorghita.


Organele de politie sosite si ele la fata locului au inceput o ancheta, iar din primele verificari se pare ca barbatul prezenta taieturi pe unul dintre brate. „Are o plaga taiata pe mina stinga, se vede singe pe peretele de ciment. A fost gasit si cutitul care i-a produs rana de la mina, acesta fiind plin de singe. Toate probele vor fi predate pentru cercetare unui laborator de analiza, dupa care se va da solutia finala“, a declarat unul dintre politistii sositi la fata locului.


Barbatul nu a fost vazut niciodata prin zona, iar linga cadavru au fost gasite doua sticle cu alcool si o geaca de piele in care nu a fost gasit nici un act sau bani. „Nu l-am vazut niciodata pe la noi prin Gura Vaii, dar citi oameni circula pe aici cu vama asta, totul este posibil. Poate sa fie unul dintre aia care merg la munca in Serbia, dupa trei luni are ceva bani strinsi si, daca a mai si baut si s-a dat in spectacol cu banii pe care i-a strins, este posibil sa fi fost si omorit. La citi nenorociti sint prin zona…“, a declarat Adrian Doroiman, localnic.


Politia inca nu s-a pronuntat cu privire la imprejurarile in care barbatul ramas neidentificat a murit. Cadavrul a fost trimis la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS