10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBataie ca in filme intr-o comuna din Mehedinti

Bataie ca in filme intr-o comuna din Mehedinti

Intre trei barbati din comuna Salcia, care se aflau la munca pe cimp, a izbucnit un conflict spontan, care a degenerat in bataie in toata regula.


Constantin Mitu, de 45 de ani, impreuna cu fiul sau, Constantin Ion, de 27 de ani, l-au batut cu parii pe Mitu Irinel, de 37 de ani. Numai interventia politistilor a facut ca victima sa nu fie omorita in bataie de cei doi agresori care il loveau pe Irinel.


Politistii postului din comuna Salcia au fost sesizati miercuri seara de mai multi cetateni ca, pe cimpul de la intrarea in localitate, mai multe persoane se bat cu parii. Ajunsi la fata locului, lucratorii postului de politie au intervenit pentru aplanarea scandalului si au retinut in vederea anchetarii doua persoane, iar cea de-a treia a fost transportata de urgenta cu salvarea la Spitalul din Vinju Mare, pentru ingrijiri medicale.


„Victima prezinta mai multe leziuni pe corp si este in stare de soc si inconstienta. Din primele examinari, se pare ca ar avea si coaste rupte, iar mina stinga ar fi fracturata“, a declarat medicul de pe ambulanta care l-a transportat pe barbat la spital. Batausii nu au dorit sa comenteze ce s-a intimplat la fata locului. In functie de numarul de zile de ingrijire medicala pe care le va primi victima, se va lua masura legala in ceea ce ii priveste pe cei doi agresori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS