21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjFiul vitreg al Mariei Dragomiroiu, taiat de tigani

Fiul vitreg al Mariei Dragomiroiu, taiat de tigani

• Catalin Mihu a fost agresat de trei tigani • Politistii au ajuns la locul faptei dupa terminarea scandalului • Fiul vitreg al Mariei Dragomiroiu a refuzat sa dea vreo informatie politiei • Catalin Mihu a suferit o condamnare pentru acte de violenta


Catalin Mihu, de 26 de ani, fiul vitreg al cunoscutei cintarete de muzica populara Maria Dragomiroiu, a fost implicat intr-un scandal care a avut loc luni, in plina zi, chiar in centrul municipiului Tirgu Jiu, in urma caruia s-a ales cu taieturi la cap si in zona abdominala. Cu toate ca incidentul s-a produs in fata Hotelului Gorj, situat in zona 0 a orasului, politistii au venit dupa consumarea faptei. Martorii spun ca agresorii sint trei tigani, care s-au facut imediat nevazuti.


Potrivit Politiei, Catalin Mihu a refuzat sa se interneze in spital, dar, spre seara, in urma agravarii starii de sanatate, acesta s-a prezentat la Spitalul Judetean Tirgu Jiu, fiind internat la Sectia de Neurologie. Medicii au constatat ca loviturile de cutit primite nu ii pun viata in pericol.


Catalin Mihu nu a depus plingere si a refuzat sa colaboreze cu politia


Catalin Mihu nu a depus nici o plingere impotriva agresorilor si a refuzat sa colaboreze cu politia. „Acest baiat a refuzat orice colaborare cu politia. A fost extraordinar de refractar cu politistii. Nu a vrut sa ne spuna care a fost motivul scandalului si nici identitatea celor care l-au agresat. Comportamentul pe care il are ridica un semn de intrebare. Ceea ce s-a intimplat constituie obiectul unei cauze penale, in care vom face propunerile corespunzatoare la Parchet. Trebuie sa stabilim imprejurarile in care s-a produs acest scandal, ce reprezinta aceasta stare conflictuala, precum si identitatea persoanelor implicate. Politia Judiciara efectueaza cercetari“, a declarat Constantin Talaba, loctiitorul comandantului adjunct al Inspectoratului Judetean de Politie Gorj.


Catalin Mihu este un cunoscut membru al lumii interlope din judetul Gorj. Acesta a mai fost condamnat pentru acte de violenta si a ispasit o pedeapsa de citiva ani de inchisoare. Fiul vitreg al Mariei Dragomiroiu a fost condamnat de o instanta de judecata pentru sechestrare de persoane si vatamare corporala. Impreuna cu doi prieteni, printre care fiul unui consilier local


PSD, acesta a torturat un tinar: l-a lovit cu saculeti plini cu nisip, l-a ars cu tigara si l-a supus la electrosocuri. Catalin Mihu a mai fost implicat si in alte scandaluri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS