14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccidente la betie

Accidente la betie

Trei barbati au ajuns la Spitalul de Urgenta din Craiova in urma unor accidente ciudate. Cei trei, cu toate ca nu s-au vazut niciodata pina acum, au citeva lucruri in comun: au fost beti cind s-au accidentat, sint colegi de salon si nu isi amintesc nimic din cele intimplate.


Florin Paun, de 23 de ani, din Circea, a imprumutat citeva haine ca sa arate bine si a plecat duminica pe la doua dupa-amiaza la o „gagica“ de-a lui din localitatea doljeana Preajba. Tinarul s-a gindit sa faca drumul pe o bicicleta, tot imprumutata, numai ca inainte de a porni a avut grija sa consume bauturi alcoolice, ca sa prinda curaj. Era atit de ametit incit pe traseu s-a dezechilibrat si a cazut. In urma impactului, Paun si-a pierdut cunostinta, trezindu-se a doua zi la spital, fara sa-si mai aduca aminte nimic. „Nu stiu ce s-a intimplat… Am cazut, m-a lovit vreo masina, nu mai stiu. Nici la gagica mea nu stiu daca am ajuns sau nu. Cind m-am trezit eram aici, in spital. Cine m-a adus si de unde nu pot sa stiu. Ce s-o fi intimplat cu bicicleta, ca nu era a mea? Si adidasii erau imprumutati… Pe unde or fi ajuns?“, a spus Florin, care in urma cazaturii si-a aranjat atit de bine fata incit si el se mira, spunind ca a mai cazut cu bicicleta, dar ca acum nu a patit-o niciodata.


„A baut pina si-a pierdut mintile“


Pentru ceilalti doi colegi de salon ai lui Florin lucrurile stau cam la fel. Dumitru Nasta, de 68 de ani, este un locatar mai vechi al Caminului de batrini din Craiova, aflindu-se aici de cinci ani. Duminica, batrinul a iesit sa ia o gura de aer si mai multe de bautura la barul din imediata vecinatate a caminului. A baut atit de mult incit a uitat drumul catre „casa“. Nu stie ce s-a intimplat cu el, decit ce i-au povestit medicii, ca, baut fiind, a cazut pe scari de la etajul al doilea, lovindu-se la cap. „Am plecat la circiuma de peste drum si nu stiu cum am ajuns la spital. Cica am cazut pe scari, dar eu nu stiu nimic“, a povestit batrinul.


Tot bautura l-a bagat in spital si pe Eugen Tudor, de 48 de ani, din localitatea doljeana Cotofeni. Simbata dimineata, in jurul orei 9.00, Eugen isi aminteste ca a plecat la cules de porumbi, la un consatean, dar nu a mai ajuns. De atunci i s-a rupt filmul. El crede ca a fost lovit de o masina sau a cazut. „A baut pina si-a pierdut mintile si a dat o masina peste el, asta a facut. Acum sta in spital, vai de capul lui“, a spus necajita sotia lui Tudor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS