10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljGroza renunta, Oprea candideaza la sefia PNL Dolj

Groza renunta, Oprea candideaza la sefia PNL Dolj

Subprefectul de Dolj, Ion Groza, a anuntat luni ca a renuntat la ideea de a candida impotriva lui Horatiu Buzatu pentru sefia PNL Dolj, la alegerile de pe 13 noiembrie din cadrul filialei. Groza a avut la sfirsitul saptaminii trecute o discutie cu grupul sau de sustinatori, in urma careia s-a hotarit ca grupul anti-Buzatu sa fie reprezentat in alegeri de senatorul Mario Ovidiu Oprea, care a anuntat deja public ca va candida la sefia PNL Dolj.


Tandem Oprea-Groza


Subprefectul Groza nu a dorit insa sa dea detalii despre motivele acestei renuntari si nici nu a comentat sansele lui Oprea de a iesi invingator impotriva fostului presedinte, Horatiu Buzatu. „N-avea sens sa avem doi candidati la judet (din aceeasi tabara – n.r.). Am avut o discutie cu Ovidiu vineri seara si am hotarit sa-l las pe el. In schimb, voi candida pentru functia de presedinte al PNL Craiova“, a afirmat Ion Groza.


In consecinta, tandemul Oprea-Groza va propune o noua echipa in fruntea liberalilor doljeni, care incearca sa contrabalanseze grupul reprezentat de Horatiu Buzatu. La rindul sau, senatorul Mario Oprea sustine ca aceasta echipa va avea succes, deoarece este sustinuta de majoritatea presedintilor de organizatii din teritoriu. „Am descoperit ca eu si domnul Groza avem multe in comun in ceea ce priveste viitorul filialei. Am vorbit cu majoritatea presedintilor de organizatii si toti doreau ca noi doi sa formam o singura echipa. Eu voi fi sustinut de domnul Groza la alegerile pentru sefia PNL Dolj, asa cum eu il voi sustine pentru sefia PNL Craiova. Lucrul acesta am inceput deja sa-l comunicam in teritoriu si presedintii de organizatii se bucura ca am ales sa fim in aceeasi echipa“, a afirmat Oprea. Deputatul Horatiu Buzatu nu a fost de gasit luni la telefon pentru a da detalii in legatura cu echipa sa in aceste alegeri. Surse de la virful PNL Dolj sustin insa ca acesta nu va face tandem la alegerile din municipiu cu finul sau, actualul presedinte Sorin Sora, ci cu vicepresedintele PNL Craiova, Dan Cherciu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU