16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBatrina de 72 de ani, violata si jefuita la Daneti

Batrina de 72 de ani, violata si jefuita la Daneti

Trei barbati din comuna Daneti i-au furat unei consatene pompa din fintina. Pentru ca femeia i-a surprins in timpul jafului, unul dintre hoti a batut-o si apoi a violat-o.


Fratii Marin si Dumitru Ciuca, impreuna cu Petre Stavarache, toti din satul Brabeti al comunei doljene Daneti, s-au intilnit miercuri seara la o crisma din localitate. Dupa mai multe rinduri de bere, cei trei s-au hotarit s-o jefuiasca pe consateana lor Maria G., o batrina de 72 de ani despre care stiau ca abia mai poate merge in picioare, deplasindu-se doar folosindu-se de doua bastoane.


Stavarache i-a luat in caruta lui pe fratii Ciuca si s-au deplasat la locuinta batrinei. Au patruns in gospodaria femeii fortind poarta si s-au dus direct la fintina, pentru a fura pompa cu care femeia tragea apa. Au scos pompa din fintina, au taiat furtunul cu un cutit si tocmai se pregateau sa se inapoieze cu „prada“ la caruta, cind batrina, auzind ciinii latrind si miscare in curte, a aprins lumina afara si i-a vazut pe geam pe cei trei hoti. Dindu-si seama ca femeia ii poate „turna“ la politie, Petre Stavarache s-a gindit sa-i „dea o lectie“. A intrat peste ea in casa, a lovit-o de citeva ori cu pumnii, apoi, amenintind-o cu cutitul, a violat-o cu salbaticie. Ramasi in curte, fratii Ciuca au dus pompa la caruta, apoi au asteptat „cuminti“ la poarta pina ce Stavarache si-a satisfacut poftele. Cind acesta s-a intors, au plecat linistiti si multumiti catre casele lor.


„Lectia“ primita de la Stavarache nu a avut efectul scontat, pentru ca dimineata batrina a sesizat politistilor ca fusese violata si tilharita. Ofiterii si agentii din cadrul Politiei Bechet au reusit in doar citeva ore sa-i identifice pe faptasi. Fratii Marin si Dumitru Ciuca, recidivisti, au fost retinuti de politisti pentru 24 de ore, iar procurorii Parchetului de pe linga Tribunalul Dolj au propus ieri arestarea preventiva a invinuitilor, sub acuzatia de violare de domiciliu si tilharie. Oamenii legii il cauta in continuare pe Petre Stavarache, un mai vechi client al politistilor si procurorilor, avind la activ o crima si un alt viol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS