16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljGheorghe Flutur, hotarit sa termine cu scandalurile din PNL Dolj

Gheorghe Flutur, hotarit sa termine cu scandalurile din PNL Dolj

Presedintele interimar al filialei a luat primele masuri pentru organizarea alegerilor din noiembrie


Prezent ieri, la Craiova, pentru prima data in calitate de presedinte interimar al PNL Dolj, vicepresedintele liberal Gheorghe Flutur a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca este hotarit sa linisteasca apele tulburi din filiala locala a acestei formatiuni politice, macinata de desele scandaluri din ultima vreme. Primele masuri luate de Flutur au fost decise in cadrul sedintei de joi seara a Biroului Permanent Judetean (BPJ) interimar, cind s-au stabilit citeva aspecte legate de organizarea alegerilor din filiala, de pe 13 noiembrie.


Un prim aspect priveste modul in care va fi refacuta arhiva cu membrii de partid, dupa ce adeziunile cu numele acestora au fost furate de la sediul PNL Dolj. Liberalii vor folosi in acest sens baza de date de la nivel central. Desi arhiva exista si la nivel local, in format electronic, Gheorghe Flutur a tinut sa apeleze la cea de la centru pentru a inlatura orice fel de discutii si speculatii in rindul taberelor din filiala. „Am cerut in permanenta alimentarea bazei de date de la Bucuresti. Am considerat ca folosirea ei este reperul cel mai sigur. Daca va fi o diferenta de plus, minus 5%, asta se poate completa“, a afirmat vicepresedintele PNL.


„Minoritatea trebuie sa se supuna majoritatii“


Al doilea aspect stabilit in sedinta de joi seara se refera la numirea a doi membri din BPJ interimar ca responsabili cu organizarea alegerilor din filiala. Cei doi sint Cosmin Enea, presedinte al organizatiei judetene de tineret, si Constantin Burdescu. De secretariat se va ocupa Cristina Calangiu, presedinta organizatiei de femei, iar permanenta la sediul partidului, pentru a evita orice fel de incidente, va fi asigurata de senatorul Mihai Lupoi.


In alta ordine de idei, Gheorghe Flutur a declarat ca nu va mai tolera scandalurile „pitoresti“ din sinul PNL Dolj si ca va fi foarte exigent cu orice abatere de la disciplina de partid. „Nu putem sa ne facem ca nu exista un conflict in filiala, dar eu le-am cerut sa bata palma. Minoritatea trebuie sa se supuna majoritatii. Au fost certuri care au depasit anumite limite“, a continuat Flutur. Intrebat ce masuri va lua cu cei vinovati daca nu se va respecta „acordul de pace“ si vor fi din nou scandaluri, vicele penelist a afirmat: „Voi da jos coscoveala. Coscoveala e atunci cind vrei sa dai cu var si observi ca zidul e putred. Dai jos si dupa aceea construiesti“.


Alesii locali PNL, corigenti la materia „initiativa“


Vicepresedintele PNL, Gheorghe Flutur, s-a declarat foarte nemultumit de activitatea alesilor locali ai acestei formatiuni politice, care la capitolul initiative nu au obtinut nici macar nota de trecere. Acestia au primit din partea lui Flutur calificativul „insuficient“. Noul sef interimar al PNL Dolj a afirmat in cadrul conferintei de presa pe care a sustinut-o vineri la Craiova ca activitatea alesilor locali PNL va fi monitorizata permanent.


 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS