8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVal de violente in Vilcea

Val de violente in Vilcea

O batrina a murit pe marginea unui riu dupa ce a fost lovita in cap cu muchia unui topor de un barbat cu care se afla in litigiu pentru o bucata de teren. O alta femeie a fost injunghiata cu un cutit, de sotul ei, in urma unui confict izbucnit cu doua saptamini in urma. Barbatul si-a injunghiat sotia in zona abdominala si a abandonat-o in plina strada fara sa cheme ambulanta. Femeia a fost transportata la spital, unde a fost supusa unei interventii chirurgicale. Cei doi criminali au fost prinsi, iar procurorii si echipajele de politie continua cercetarile.


Elisabeta Popa, de 80 de ani, a fost gasita de un localnic din orasul Balcesti, moarta, pe malul riului Oltet, pe 8 septembrie. Procurorul criminalist si echipajul politiei au stabilit ca victima prezenta urme de singe in zona occipital stinga, la urechea stinga si fosele nazale, precum si echimoze la baza craniului. In urma cercetarilor s-a stabilit ca victima a fost lovita in cap cu muchia unui topor de catre numitul Gheorghe Stoiculescu, de 72 de ani, din Hunedoara, cu resedinta in orasul Balcesti. Acesta era in litigiu cu victima de mai mult timp, motivul fiind o suprafata de teren. „Cadavrul a fost depus la morga Spitalului din Balcesti pentru efectuarea necropsiei, urmind ca in urma cercetarilor medico-legale sa fie luate masurile impotriva lui Gheorghe Stoicescu“, a declarat Marius Patrascu, purtatorul de cuvint al Inspectoratului Judetean de Politie (IPJ) Vilcea.


Si-a injunghiat sotia cu un cutit


In aceeasi zi, Ion Teleche, de 35 de ani, din comuna Maldaresti, judetul Vilcea, s-a prezentat la postul de politie din orasul Horezu, in jurul orei 15.45, dupa ce si-a injunghiat sotia cu un cutit in zona abdominala si a lasat-o in strada. Acesta le-a spus politistilor ca se certase cu sotia, Elena Teleche, de 32 de ani, pentru ca in urma cu doua saptamini aceasta a plecat de acasa. Desi Elena nu murise, sotul ei le-a spus politistilor ca a decedat. La fata locului a fost identificat cutitul folosit de agresor, care a fost ridicat pentru continuarea cercetarilor, iar Ion Teleche este cercetat pentru savirsirea infractiunii de omor prevazuta de art. 181 Cod Penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS