16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBataie intre cuscrii

Bataie intre cuscrii

Un craiovean a ajuns la spital dupa ce el si sotia lui au fost batuti de un consatean, care le mai este si cuscru.


Petre Dinu, de 64 de ani, locuieste in Craiova, dar mai are o gospodarie la Murgasi, in satul Balota de Jos. Joi, 8 septembrie, barbatul se afla la tara impreuna cu sotia, Veronica, de 55 de ani.


„Dupa-amiaza, sotia s-a dus pina la livada pe care o avem in spatele curtii ca sa stringa niste fin pentru animale. Cind a ajuns, a gasit acolo niste porci pe care a incercat sa-i goneasca pentru ca intrasera si in gradina de zarzavaturi si ne-au facut numai rau. Intre timp, am ajuns si eu, dar si proprietarul animalelor, Marin Neniu, cuscrul nostru, impreuna cu un nepot, Claudiu Simion. Cei doi au inceput sa-mi dracuie si sa-mi ameninte sotia, ziceau ca o s-o stringa de git. Apoi, cuscrul meu a sarit din caruta si i-a dat cu o sapa in cap, eu am intrat intre ei, dar nepotu-sau m-a lovit cu furca in frunte. Am cazut jos inconstient. Eu mai sint si cardiac si nu ar trebui sa am parte de asemenea neplaceri. Am ajuns la spital cu salvarea, iar pe ea au trimis-o acasa pentru ca nu trebuia internata“, a povestit Petre Dinu.


Politistii sustin ca, de fapt, Dinu are si el partea lui de vina pentru ca a incercat sa adune porcii, care erau doar niste purcelusi de lapte, si sa-i duca la el in curte si astfel a inceput conflictul dintre el si cuscrul sau, aflat in zona cu nepotul, care, in urma incaierarii, a ajuns, la rindul sau, la spital, acuzind dureri de spate.


Cele doua parti se acuza reciproc, dar nici una nu-si poate sustine acuzatiile pentru ca nu exista martori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS