10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOmul paianjen, la malul Dunarii

Omul paianjen, la malul Dunarii

Locatarii mai multor blocuri din cartierul severinean Crihala au avut parte in noaptea de luni spre marti de un spectacol pe cinste. Vecinul lor, Stefan Panduru, cunoscut si sub numele de „omul paianjen“, si-a facut aparitia o data cu lasarea intunericului si a facut mai multe demonstratii de echilibristica, oferind scene parca desprinse dintr-un film cu cascadori profesionisti.


Barbatul de 45 de ani, aflat sub influenta alcoolului, a pus pe jar toate serviciile descentralizate din oras. In citeva clipe in fata blocului T8 s-au strins oamenii ca la urs si in numai zece minute masinile de politie, pompieri si ambulanta au facut cu girofarurile din dotare o ambianta de nedescris.


„Escalada blocul fara nici un fel de retinere. A sarit de pe bloc la etajul 4, apoi in balconul de la etajul 3, unde a adormit. A fost gasit de politisti. Adevaratul om paianjean, din filmul cu acelasi nume, ar fi fost gelos pe vecinul nostru Stefan, care a reusit performanta de a merge pe zidurile unui bloc fara nici un fel de coarda sau echipament special“, a declarat Andreia Maruntu.


Totul a inceput dupa ce Stefan Panduru s-a certat cu sotia sa, care i-a interzis sa mai mearga la circiuma. Barbatul n-a tinut cont de admonestarile nevestei si dupa ce s-a cinstit bine intr-un bar din apropiere a plecat acasa. Pentru ca nu a fost primit in casa, barbatul, satul sa doarma pe presul din fata usii s-a urcat pe acoperisul unui bloc cu patru etaje de unde a incercat sa ajunga la el acasa escaladind peretii blocului.


Fara nici un fel de retinere, severineanul a sarit din terasa in terasa, iar dupa doua escaladari reusite a adormit in balconul unui apartament de la etajul trei, de la scara vecina.


„Barbatul a fost descoperit de politisti intr-o terasa dormind ghemuit pe o bucata de patura. Pentru ca era foarte tulburat, i-am dat citeva calmante si l-am internat in Sectia de psihiatrie“, a declarat medic Vilcu Mihaela.


Chiar daca oamenii din cartier au ris si au privit un spectacol gratuit, oamenii legii nu s-au lasat induplecati de isprava barbatului si i-au intocmit dosar pentru tulburarea linistii publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS