16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalArtezienele cad ca popicele

Artezienele cad ca popicele

Edilii craioveni au hotarit sa modernizeze orasul si sa aduca un strop de culoare in peisajul urbanistic, prin schimbarea fintinilor arteziene din oras.


Dupa ce in urma cu o luna in locul fintinii de la Universitate s-a amenajat o parcare si s-a largit bulevardul, acum a venit rindul celei din zona Ciuperca. Luni dimineata, Antonie Solomon a trimis muncitorii sa dezmembreze fintina, deoarece este instabila.


„Nu mai functioneaza de citeva luni, deoarece specialistii ne-au spus ca reprezinta un pericol pentru cetatenii care trec pe acolo. Oricind poate sa cada in capul cuiva. Fintina este cuprinsa in planul de investitii, dar nu stiu exact care este valoarea ei. Va avea alt aspect, care, promit, va fi mai placut. Nu e nici o noutate ca reabilitam si aceasta fintina, toate fiind cuprinse in planul de investitii“, a declarat Solomon, care sustine insa ca nu stie daca proiectul va fi finalizat pina anul viitor.


Primarul face pe misteriosul cind vine vorba despre noua infatisare a fintinii. Solomon spune ca va oferi amanunte abia dupa 10 septembrie, cind va fi finalizata si renovarea artezienei din English Park.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII