11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalA vrut sa se omoare din dragoste

A vrut sa se omoare din dragoste

Marius Matei, de 33 de ani, din Craiova, a incercat ieri dupa-amiaza sa-si ia viata intr-un mod mai putin obisnuit. Dupa ce a scris in graba un bilet de adio, Marius a incercat sa se taie in zona antebratelor si a abdomenului, in timp ce se afla la volanul unui autoturism Opel. Ranit, barbatul a pierdut controlul volanului si masina a sarit peste parapetul de protectie de pe marginea drumului.


Politistii din Bucovat au sosit in scurt timp la fata locului si au demarat cercetarile. Dupa ce soferul a fost preluat de ambulanta, la o inspectie sumara a masinii oamenii legii au descoperit cutitul plin de singe si biletul de adio lasat de acesta, in care spunea: „Lasati-ma sa mor, va rog sa ma iertati, sa traiti fericiti. Te iubesc mult, nu pot trai fara tine“. Oamenii care au vazut accidentul banuiesc ca soferul a incercat sa se taie in timp ce conducea si nemaiavind control asupra volanului, autoturismul a sarit peste parapet si s-a oprit in iarba. Acelasi scenariu il banuiesc si politistii din Bucovat.


Marius a fost dus la Spitalul de Urgenta Craiova unde i-au fost facute radiografii in vederea depistarii vreunei fracturi. Intrebat de politisti despre ce a fost vorba si daca stie ce s-a intimplat, acesta a spus ca-si aminteste doar ca a sarit peste parapet. Marius Matei a reusit sa spuna si un numar de telefon al unui prieten, care a venit la spital si a recunoscut ca amicul sau avea probleme, dar a refuzat sa faca alte comentarii. Se pare ca doar biletul de adio poate dezlega enigma din jurul tentativei de suicid.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS