10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMesaje trimise de cititori pe site-ul Gazetei de Sud

Mesaje trimise de cititori pe site-ul Gazetei de Sud

• de Silvia Grimaldi (00:45:04): (Sint o cititoare a ziarului, chiar daca acum traiesc in Italia vreau sa fiu informata de ceea ce se intimpla in orasul natal). Aduc condoleante familiilor celor disparuti, este un alt accident cu pierderi de vieti tinere.. dar cum citeam, nu este posibil ceea ce spune domnul doctor Ghe. Mitroi, va dati seama, corpul uneia dintre victime a zacut ore in sir pe asfalt ca si cum ar fi fost un …. nu am cuvinte. Daca R.A.T. Craiova nu trimitea dacia papuc…..cite ore zacea acel corp, care cu citeva minute inainte era plin de viata, a unei persoane oneste…..Credeti-ma, nu am cuvinte, imi pare rau.


• de nu conteaza (02:11:52): am fost coleg de liceu cu Dana Bratu si Felicia Popescu… pe Eddie si pe Alex ii cunosteam de la Dana. Am ramas socat si inca nu-mi vine sa cred… destinul este crud si nu iarta pe nimeni insa… intr-adevar, elevi de exceptie in timpul liceului, cu o gindire foarte matura si performante scolare pe masura. Si cind te gindesti ca intrasera la facultate si ca aveau un viitor… nu ne ramine decit sa ne rugam, sa ne rugam pentru sufletele celor doi si pentru insanatosirea celorlalti!


• de jimmy (02:25:40): Condoleante familiilor victimelor. Imi pare sincer rau. Pe Bogdan il stiu de cind era micut; am copilarit amindoi. ODIHNESTE-TE ‘N PACE…


• de Cristina (02:30:36): Ce sa va zic, parca a trecut o viata. Au fost colegi cu mine pe rind: Bogdan si Dana in gimnaziu, Felicia in liceu. Acum citeva zile ne faceam planuri de Bucuresti, de cit de bine si frumos o sa fie si azi am ajuns in fata ei….numai ca nu era ea. La Bogdan nu am ajuns inca, probabil vom merge miine. Intr-adevar erau cele mai bune suflete din lume. Ne erau atit de dragi incit nu credeam nici cind ne aflam pe treptele spitalului ca e adevarat.


• de adu___ (04:37:16): Nu e corect ….. nu e drept …… 🙁


• de Luther (09:22:38): Bine ca nebunii nu au intrat intr-o masina care circula regulamentar. Mucosii si taximetristii sint cel mai mare pericol pe strazile orasului, si nu numai. Sa le fie tarina usoara si sa ia si altii aminte, daca stiu sa citeasca si sa gindeasca. Luther


• de la o prietena a Danei (11:27:14): Sint profund socata de ce s-a intimplat! Pur si simplu nu-mi vine sa cred! Am fost colega cu Dana de clasa si mi se pare nedrept ca trebuie sa treaca prin aceasta tragedie! Nici de Felicia nu-mi vine sa cred… Era o fata atit de draguta si de treaba! Pe ceilalti ii cunosteam de la Dana. Sper ca medicii sa-i salveze mina Danei si ca Eddie sa-si revina din coma! Poate ca accidentul acesta, in care au murit doi tineri, va mobiliza autoritatile sa ia masuri pentru dotarea spitalelor cu toata aparatura necesara, pentru ca in România si, mai ales in Craiova, spitalele sint la pamint!


• de gigin (13:17:38): Luther, du-te si cauta-te la cap. Esti bolnav, omule. (De fapt, nu meriti sa ti se adreseze cineva cu apelativul om). Probabil esti la prima generatie coborita din pom. Cum crezi ca se simt parintii celor care vor citi aberatiile scrise de tine? La revedere pitecantropule, sper sa nu mai am ocazia sa aud de tine.


• de Liviu Luba (13:26:47): Cine ia masuri sa nu se repete aceasta situatie? Ce masuri se vor lua cu acea societate care considera ca accidentul „este prea departe de santierul nostru ca sa se spuna ca este vina noastra“ si asta in conditiile in care stratul de noroi are citiva centimetri? Cum se va musamaliza contributia acestei societati? Iata citeva intrebari la care eu astept un raspuns! EXISTA CINEVA CARE POATE RASPUNDE?


• de IURASOG (13:50:02): Ministerul sanatatti ar tebui tras la raspundere pentru incapacitatea sau refuzul de a acorda fonduri pentru IML. SAU POATE CA OAMENII N-AR MAI TREBUI SA MOARA, CA TOT N-AVEM CU CE SA-I TRANSPORTAM. RUSINE!


• de ionutz (14:27:09): Luther, esti cel mai mare dobitoc… nu ai suflet in tine, timpitu’ dracu’.. oamenii aia au murit… chiar daca nu simti asta, din bun simt, abtine-te.. tu esti sigur un terminat… nu te mai semna Luther, spune cum te cheama, imputitule… condoleantele mele familiilor si prietenilor acestora.


• de pro-Luther (14:47:52): Fratilor, omu’ are dreptate, da’ nu cum o spune el! Toti pe aici aveti 18,19, 20 de ani. Habar n-aveti ce inseamna experienta la volan. Voi credeti ca daca aveti carnet, stiti sa mergeti cu masina. CEA MAI MARE GRESEALA. Si greseala e si a parintilor care le dau copiilor masinile pe mina. Teribilismul apare intr-o fractiune de secunda si nu trebuie mult timp sa se ajunga unde s-a ajuns. Nu doresc la nimeni raul, Doamne fereste, dar luati aminte la ce au patit colegii vostri si ginditi-va bine ce o sa faceti in viitor. Cit despre lege si alte chestii, n-are rost. Sa le fie tarina usoara celor decedati!


• de anti-Luther (16:49:39): Mai, Pro-Luteher, eu am 42 de ani si am permis de 12 ani. Copiii aceia nu mureau daca drumul era curat, chiar daca „zburau“. Citi nu trec pe acolo cu 150 la ora si n-au nimic? SINT NEVINOVATI!!!! Au murit din cauza iresponsabilitatii celor din santierul din apropiere. Mizga aia a fost o capcana in care putea pica oricine, chiar si inconstientul de Luther!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII