8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiovean batut de patru politisti

Craiovean batut de patru politisti

Un cameraman al unei televiziuni a surprins luni noapte patru politisti constanteni in timp ce bateau un barbat aflat in stare de ebrietate si care nu opunea rezistenta. Victima, craioveanul Ion Geoanea, era aseara in coma profunda, cu sanse minime de supravietuire.


Cameramanul Marius Pantu a declarat ca, fiind in drum spre casa, a vazut cum un barbat beat, care statea pe niste trepte, isi ferea capul de pumnii unui politist. Un alt politist il incuraja pe bataus, in timp ce victima nu scotea nici un cuvint si primea loviturile. Alti doi politisti care au sosit la fata locului au inceput sa-l bata pe barbatul aflat in stare de ebrietate, acesta fiind tirit pe strada si lovit sub privirile martorilor, care nu au intervenit sa-l salveze.


Dupa ce l-au zdrobit in bataie, oamenii legii au chemat o ambulanta si l-au trimis pe barbat la Sectia de psihiatrie Palazu Mare a Spitalului Judetean Constanta.


Medicul neurochirurg Daniel Balasa a declarat ca Ion Geoanea, de 49 de ani, din Craiova, ospatar in statiunea Saturn, este in coma profunda dupa ce l-a operat, avind hematoame intracerebrale multiple, in prezent fiind internat la Sectia de terapie intensiva, sansele de supravietuire ale acestuia fiind minime.


Seful Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Constanta, comisarul-sef Victor Popescu, a declarat ca ieri-dimineata nu i se raportase cazul, aflind despre ce este vorba abia dupa ce a vazut imaginile. Cei patru au fost verificati de o comisie constituita la comanda IJP si ar fi recunoscut imaginile. Acestia vor fi adusi astazi in fata Comisiei de Disciplina, unde seful IJP va propune excluderea lor din politie.


Potrivit lui Victor Popescu, anchetatorii au stabilit ca victima era ospatar in Saturn si ca, fiind in stare de ebrietate, ar fi gresit casa si ca o batrina s-ar fi speriat si a anuntat politia ca un barbat beat cu un tirbuson in mina incerca sa intre in curte. Initial, la fata locului au ajuns politistii Sectiei IV, agentii de politie Ion Rimboaca si Stefan Nica si apoi alti doi politisti de la Sectia II, Viorel Vitorian si Adrian Sufaru, a precizat seful IJP Constanta. Acesta a sesizat si Parchetul Tribunalului Constanta, care ii va cerceta pe cei patru politisti pentru vatamare corporala grava.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU