10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalEveniment rutier la Hanul Doctorului

Eveniment rutier la Hanul Doctorului

Un barbat a fost spulberat miercuri seara de un autoturism in timp ce traversa printr-un loc nepermis strada din dreptul Complexului de agrement Hanul Doctorului.


Ion Ghinda, de 54 de ani, din Craiova, se grabea sa ajunga la Hanul Doctorului, motiv pentru care a preferat sa traverseze strada prin dreptul intrarii principale, cea mai apropiata trecere de pietoni aflindu-se la aproximativ 50 de metri. Chiar in momentul in care se pregatea sa puna piciorul pe trotuar, un autoturism Dacia Break, apartinind firmei TIFCO SA, condus de Aurelian Oprea, l-a izbit frontal pe Ion Ghinda. Barbatul a fost aruncat pe capota masinii, spargind parbrizul cu capul, dupa care a cazut pe carosabil la mai mult de cinci metri distanta.


Transportat cu o salvare la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova, Ghinda a fost internat cu diagnosticul de traumatism cranio-cerebral, cumulat cu un traumatism de coloana lombara. Din primele cercetari, politia a stabilit ca vinovat de producerea accidentului este pietonul care a traversat strada printr-un loc nepermis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS