14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalTrei morti intr-un accident produs la Colibasi

Trei morti intr-un accident produs la Colibasi

Un groaznic accident de circulatie a avut loc ieri, in jurul orei 9.00, la kilometrul 67, pe Drumul National 64, in localitatea Colibasi. Un autoturism Ford Focus, cu patru pasageri la bord, s-a ciocnit frontal cu un camion, dupa ce s-a angajat intr-o depasire. Fordul a fost distrus in proportie de 50 la suta, iar camionul a fost rupt in doua. In urma impactului deosebit de puternic, doi pasageri, precum si soferul Fordului au decedat pe loc. Al patrulea pasager se zbate intre viata si moarte la Spitalul din Craiova, acesta suferind lovituri puternice la cap. Circulatia pe DN 64 a fost intrerupta aproximativ o ora.


Marian Tiulete, de 38 de ani, care conducea un Ford Focus cu numarul de inmatriculare VL-88-KAP, rula pe DN 64, indreptindu-se spre Dragasani. In masina se mai aflau Dan Aleodor, de 46 de ani, Dorin Surugiu, de 27 de ani, si Ion Popa, de 60 de ani. In apropierea fostului IAS Colibasi, soferul Fordului s-a angajat in depasirea unei coloane de masini. Din coloana, camionul cu numarul de inmatriculare VL-89-DAN, condus de Stefan Ionescu, a semnalizat stinga, pentru a intra in curtea fostului IAS. Se pare ca soferul Fordului n-a vazut semnalele luminoase, intrind in plin in autocamion. Acul kilometrajului s-a blocat la 180 km/h. Impactul a fost atit de violent incit a fost rupta puntea spate a camionului.


Camionul a fost aruncat pe partea stinga a drumului. Partea din fata a autoturismului a fost transformata intr-un morman de fiare, pasagerii neavind nici o sansa de a se salva. Airbag-urile nu le-au fost de nici un folos celor patru ocupanti ai Fordului.


La fata locului au ajuns echipaje de politie, doua ambulante si echipajul de descarcerare. Circulatia pe DN 64 a fost intrerupta aproximativ o ora. Soferul Fordului, Marian Tiulete, a fost scos mort dintre fiare de pompieri. Dorin Surugiu, de 27 de ani, si Ion Popa, de 60 de ani, au fost scosi fara suflare din masina. Aleodor Dan, de 46 de ani, a fost transportat cu ambulanta intii la Spitalul Judetean Slatina, iar apoi transferat la Craiova. Se pare ca si acesta a suferit grave lovituri la cap, starea sa fiind foarte grava.


Asupra victimelor s-au gasit si actele de identitate. Tinarul Dorin Surugiu era baiatul unui fost medic, care a decedat in urma cu citiva ani, Ion Popa era un fost procuror, iar soferul Fordului, Marian Tiulete, avea o afacere si era tatal unei fetite. Cadavrele au fost transportate la morga, iar drumul a fost eliberat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS