11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPersonalul Calafat - Craiova, cuprins de flacari

Personalul Calafat – Craiova, cuprins de flacari

Trenul personal 9140, care circula pe ruta Calafat – Craiova, a plecat marti la ora 18.57 din Calafat si trebuia sa soseasca la 21.46 in Craiova. A avut insa o intirziere de aproximativ doua ore si jumatate, sosind in Craiova dupa miezul noptii de marti spre miercuri, din cauza unui incident pe care oficialii CFR incearca sa-l treaca sub tacere.


„Am plecat din Calafat la ora programata. Pe la Silistea Crucii insa, trenul s-a oprit. I-am vazut pe ceferisti alergind catre locomotiva cu stingatoarele in mina, discutind despre un incendiu care s-ar putea propaga la vagoanele in care se aflau calatorii. Am stat la Silistea Crucii mai mult de o ora, pentru ca alta locomotiva sa vina sa tracteze garnitura noastra. Pina la urma, din cite am inteles de la personalul trenului, a venit locomotiva altui tren, care venea dinspre Craiova. Aceasta locomotiva ne-a dus pina la Afumati, ne-a lasat acolo, apoi a fost legata inapoi la garnitura care mergea spre Calafat, continuindu-si drumul. La Afumati am mai stat inca o jumatate de ora, pina a venit de la Craiova alta locomotiva, ca sa ne preia. Am ajuns la Craiova in jurul orei 0.15, cu circa doua ore si jumatate intirziere“, a povestit Romica Sandu, unul dintre calatori.


Am incercat sa aflam si opinia oficialilor CFR in legatura cu acest incident. Seful Garii Craiova ne-a indrumat catre conducerea depoului, al carui sef ne-a transmis prin intermediul bodyguarzilor ca nu are ce sa discute cu reprezentantii mass-media. Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Oltenia“ al judetului Dolj nici macar nu au fost instiintati de CFR cu privire la incendiul izbucnit marti la locomotiva personalului 9140.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS