10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCriminal la 15 ani

Criminal la 15 ani

Fetita de numai 13 ani, gasita moarta in padurea din apropierea satului Grid, judetul Hunedoara, a fost ucisa de un tinar de 15 ani, care a vrut sa o violeze. Potrivit anchetatorilor, in urma investigatiilor si cercetarilor efectuate, autorul crimei este Daniel Alexandru, elev la un colegiu din Deva, care motiveaza ca a omorit-o pe fata pentru ca a vrut sa-i fure ciupercile pe care el le culesese. „Motiveaza omorul pe seama insusirii de catre victima a unei cantitati de bureti culese de el. Deoarece in cauza exista suspiciuni ca mobilul omorului este de natura sexuala, se va dispune efectuarea de analize de laborator“, a afirmat Magda Popa, inspector principal, purtator de cuvint al IJP Hunedoara.


Roxana Valeria, de 13 ani, a disparut marti dimineata in timp ce se afla impreuna cu bunica ei la cules de ciuperci in padurea satului Grid, care apartine de Ocolul Silvic Simeria. Doua zile mai tirziu, echipele care o cautau pe fetita prin padure au descoperit cadavrul micutei, dezbracat de la briu in sus si prezentind urme de violenta. Anchetatorii au ramas socati de violenta cu care a fost omorita fata, aceasta fiind lovita de mai multe ori in cap cu un corp dur, iar in zona gurii avea infipte trei bucati de lemn.


Daca va fi gasit vinovat, Daniel Alexandru risca intre 15 si 25 de ani de inchisoare, acesta fiind acuzat de omor deosebit de grav.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU