11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCetatean italian, victima unei tentative de jaf in fata primariei

Cetatean italian, victima unei tentative de jaf in fata primariei

Sediul Primariei Craiova a fost ieri scena unui adevarat scandal, motivul constituindu-l furtul din buzunare. In jurul orei 11.00, Marioara Marora, insotita de Biaggio Vacaro, un bun amic, aflat de citeva zile in vizita in România, se deplasau catre cladirea primariei, din incinta fostului hotel Palace, pentru a obtine un certificat de nomenclatura stradala. In acel moment, un craiovean a incercat sa il jefuiasca pe cetateanul italian. Fara a sta pe ginduri, cind si-a dat seama ce se intimpla, Biaggio a reusit singur sa il imobilizeze.


„Chiar inainte sa trecem pragul, amicul meu a simtit ca cineva ii umbla in buzunare si a inceput sa tipe. In acel moment, baiatul din spatele lui a luat-o la fuga, spre sediul vechi al primariei. Ca sa nu il lase sa scape, Biaggio a alergat dupa el sa il prinda si sa il duca la politie. Tocmai cind ma gindeam ca nu intilnim nici un om al legii, si-au facut aparitia politistii comunitari din fata primariei, care l-au ajutat pe amicul meu“, a povestit Marioara Marora.


Dupa ce a fost prins, barbatul a fost adus in sediul primariei, unde a fost nevoit sa astepte echipajul de politie. Aici, acesta a incercat sa isi convinga victima ca era doar o neintelegere, el nedorind sa o jefuiasca. Dupa ce a provocat un adevarat scandal, a fost identificat in persoana lui Vasile Stefan, din Craiova. Ancheta este in continuare in atentia Politiei Municipiului Craiova. Evolutia cazului va fi determinata in principal daca cetateanul italian va depune sau nu plingere, deoarece acesta nu a fost pagubit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU