16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident grav la Stuparei produs din cauza vitezei

Accident grav la Stuparei produs din cauza vitezei

Cinci persoane au scapat ca prin minune din ghearele mortii in urma producerii unui accident rutier. A fost nevoie de interventia echipei de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Vilcea. Un accident de circulatie s-a produs ieri in zona Stuparei, cind un autoturism marca Opel Kadet cu numarul de inmatriculare VL-04-VDJ, condus de Adrian Salomia,din Dragasani, in timp ce se indrepta spre Dragasani a intrat sub rotile unui tractor.


Soferul autoturismului sustine ca tractorul i-a aparut brusc in fata si, din cauza vitezei, nu a mai putut evita impactul. „Tractorul avea o remorca fara semnalizare. S-a angajat intr-un viraj la stinga. Nu am mai avut cum sa evit impactul. Va dati seama ca aveam si viteza, el nu avea nici un fel de semnalizare… Bine ca nu s-a intimplat mai rau. Doar femeia din dreapta mea este ranita. Restul persoanelor pe care le luasem la ocazie au scapat tefere“, a precizat soferul autoturismului. Soferul tractorului, pe nume Ion Calina, angajat al SC Uzinele Sodice Govora SA, sustine ca soferul autoturismului este cel care se face vinovat de producerea accidentului: „M-am inscris regulamentar pe banda a doua de mers pentru a traversa strada. Mergeam in aceeasi directie. A venit cu viteza foarte mare si a intrat direct in remorca tractorului. A strimbat si osia remorcii. Va dati seama ce viteza a avut“.


In ceea ce priveste lipsa semnalizarii in cazul remorcii pe care o tracta, soferul tractorului a preferat sa schimbe subiectul. In urma impactului, o femeie in virsta de aproximativ 45 de ani a suferit o dubla fractura la piciorul sting, fiind scoasa cu greu dintre fiarele contorsionate pentru a fi transportata de urgenta la spital. Alte trei persoane care se urcasera in masina au scapat doar cu citeva zgirieturi si cu o sperietura groaznica. In perioada urmatoare trebuie ca anchetatorii sa stabileasca cine se face vinovat de producerea accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS