16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDac-as fi pentru-o zi presedinte... la PNL Dolj!

Dac-as fi pentru-o zi presedinte… la PNL Dolj!

PNL Dolj reuseste sa se faca de ris pe zi ce trece. Dupa ce intreaga arhiva cu cele 10.000 de adeziuni ale membrilor a disparut intr-o noapte si liderii filialei au inceput sa caute faptasul cu Biblia si cu detectorul de minciuni, acum liberalii au dat in altele. Ieri, redactiile ziarelor au primit doua faxuri din care reiese ca PNL Dolj are doi presedinti. Unul dintre ei este deputatul PNL de Dolj, Horatiu Buzatu, celalalt este senatorul PNL de Dolj, Mario Oprea.


Fiecare dintre cei doi reprezinta o tabara care se lupta pentru putere in filiala. Mario Oprea a fost propus de curind presedinte interimar de Biroul Permanent Central (BPC) al PNL, in locul lui Buzatu, acelasi for de conducere propunind si dizolvarea Biroului Permanent Judetean (BPJ) al PNL Dolj. Totusi, dizolvarea si recunoasterea biroului interimar de conducere din filiala trebuia aprobata si de Delegatia Permanenta a PNL, lucru care nu s-a mai intimplat, liberalii fiind prea ocupati cu demisia premierului Tariceanu. In loc sa isi rezolve problemele interne, liberalii doljeni se tin totusi de sotii, dind impresia ca se joaca de-a puterea. „Ma depaseste. Legat de presedintia partidului, lucrurile sint foarte clare in prezent. Din moment ce dizolvarea Biroului Permanent Judetean (BPJ) al PNL Dolj nu a fost aprobata de Delegatia permanenta a partidului, eu ramin presedinte“, a declarat presedintele Horatiu Buzatu.


„Are mai putina importanta acum cine este presedinte. Ca sa fim exacti, Biroul Permanent Central (BPC) a hotarit ca PNL Dolj sa fie coordonat de un birou interimar, in care eu sint presedinte. Hotarirea trebuia sa treaca de votul Delegatiei Permanente a partidului, insa a venit demisia cabinetului Tariceanu si nu s-a mai luat in discutie. Imi retractez semnatura pina la sfirsitul lunii, cind se intruneste din nou Delegatia Permanenta“, a declarat, la rindul sau, presedintele Oprea…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS