22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCrucea Rosie Dolj si-a luat concediu

Crucea Rosie Dolj si-a luat concediu

Dupa inundatiile devastatoare din ultimele saptamini, care au afectat mai multe localitati din judetul Dolj, a venit rindul autoritatilor locale sa gestioneze situatia si sa ajute populatia sinistrata. In timp ce unele institutii au raspuns prompt solicitarilor localnicilor ramasi fara locuinte dupa potop, altele si-au facut bagajele si au fugit din calea responsabilitatilor.


Este cazul filialei Dolj a Crucii Rosii Române, organizatie al carei principal scop este tocmai acela de a-i ajuta pe oamenii afectati de dezastre. De mai bine de o saptamina, sediul institutiei este inchis, pentru ca toata conducerea filialei si-a luat concediu de odihna. Directoarea Crucii Rosii Dolj, Maria Vintila, singurul angajat al organizatiei, si-a lasat balta responsabilitatile si, alaturi de ea, toti voluntarii, cu sau fara functii, care nu s-au mai deranjat nici ei sa mai dea pe la sediu in ultima vreme. Reprezentantii Primariei Craiova veniti la sediul filialei ca sa ceara sprijin pentru sinistrati au ramas inmarmuriti gasind toate intrarile zavorite si un bilet pe care scria „concediu de odihna“.


Ce moment mai potrivit pentru o binemeritata odihna decit in plin sezon al inundatiilor cind este atita nevoie de o mina intinsa pentru ajutorarea semenilor ramasi fara un acoperis deasupra capului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS